Vidic dicséri társai állhatatosságát

A Manchester United egy nehéz idegenbeli játékon van túl a Shakhtar Donetsk elleni Bajnokok Ligája találkozót követõen és Nemanja Vidic értékeli társai szívós kitartását, de elmondja azt is, hogy sokkal megbízhatóbb teljesítményre kell törekedniük.


Danny Welbeck góljával a Vörös Ördögök szerezték meg a vezetést, de az hazaiak egyenlítõ találatát követõen kemény munka árán tudta csak megtartani az egy pontot Davis Moyes legénysége a Donbass Arénában.

 

Vidic a szombati, kiábrándító Premier League vereség után javulónak ítéli meg teljesítményüket.
 
"A legfontosabb dolog az, hogy javulást láttam a játékunkban" - mondta a csapatkapitány az MUTV-nek.
 
 
"Szilárdabb volt a védelmünk, javuló teljestményt nyújtottunk és ezt nem csak a hátsó négyesre értem, de a középpályára és a szélekre is. Keményen kell dogoznunk egységesen, csapatként és akkor feltehetõleg jönnek majd a gólok is."
 
"Rendesen megdolgoztattak bennünket, van néhány kiváló játékosuk. Tudjuk, hogy van még min javítanunk, de szerencsére még lesz alkalmunk pontokat szerezni. A következõ játék nagyon fontos lesz. A három pontért jöttünk most is, de el kell ismerni, hogy nehéz ellenfél volt a Shakhtar. Látható javulás az elõzõ meccsünkhöz képest és ez mindenképp biztató, remélhetõleg a Sunderland ellen még jobb teljesítményre ösztönöz majd bennünket."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!