A hónap embere: Rooney

Szeptember hónap legjobb játékosának Wayne Rooneyt választották a szurkolók, akik a klub hat nyelven megjelenõ hivatalos honlapján és világszerte a Twitteren szavazhattak.


A csatár elsöprõ fölénnyel nyerte meg a szavazást, melyet egy sor ragyogó teljesítménye mellett az idei szezonban eddig szerzett öt góljával is kiérdemelt.

 

"Díjat nyerni mindig nagyszerû érzés, de a szurkolók által megszavazott díj még nagyszerûbb. Különleges öröm ez most a számomra" - mondta Rooney a ManUtd.com-nak adott interjújában.

 
"Boldog vagyok, hogy újra pályán lehetek és sikerült jól teljesítenem, és külön öröm számomra, hogy gólokkal is segíthettem a csapatot."
 
 
Waynet nem igazán zavarta fejsérülése az elmúlt hónapban mutatott teljesítményében, és habozás nélkül választotta ki kedvenc gólját szeptemberi találatai közül.
 
"Az elsõ gólóm a szezonban a Crystal Palace elleni találkozón. Az elsõ találat mindig nagyon fontos, mert az ad hitet és ösztönöz a továbbiakban."
 
Az idei szezonban a hónap játékosai a díjjal járó összeget a saját választásuk szerint ajánlhatják fel jótékonysági célokra. 
 
"A Young Enterprise Charity in Trafford alapítványnak szeretném felajánlani az összeget, mely iskolás korú gyermekeket inspirál és készít fel arra, hogy felnõttként sikeresen megállják a helyüket az üzleti világban."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!