Rafael visszatérne a gyõzelem útjára

Rafael elégedett, hogy kivehette részét a Manchester United hétközi, ukrajnai pontszerzésébõl a Bajnokok Ligájában, de kijelentette, hogy a csapatnál most már mindenki arra koncentrál, hogy visszatérjenek a helyes útra a bajnokságban.


Annak ellenére, hogy a kupasorozatokban néhány remek eredményt tudhat magáénak a csapat az utóbbi idõszakban, a Manchester Unitednek kõkemény szezonrajtja volt a Premier Leagueben, ahol a legutóbbi két fordulóban vereséget szenvedtek a Manchester City és a West Bromwich Albion ellenében is.

 

A csapat fiatal védõje, Rafael szerint a Shakhtar Donetsk ellen szerdán kõkemény küzdelemben elért 1-1-es döntetlen mindenkit új erõvel töltött el a szombati Sunderland elleni idegenbeli túra elõtt, amellyel kapcsolatban csakis a gyõzelem lebeg a Vörös Ördögök szeme elõtt.

 

 

"Minden jól alakul a kupaküzdelmekben számunkra, jól állunk. De most már mindannyian a következõ mérkõzésre koncentrálunk, mert újra gyõznünk kell a bajnokságban" - kezdte a brazil bekk a Manutd.com-nak.

 

"Az olyan eredmények, mint a szerdai, sokat segítenek. Számunkra jó eredmény született. Jól kezdtünk, gólt szereztünk, és nem igazán engedtük, hogy sok gólszerzési lehetõséget dolgozzanak ki, talán csak egyet, vagy kettõt. A góljukat leszámítva végig jól védekeztünk."

 

"Mindenki bízik és megbízik a másikban. Mindennap ezt látom az edzéseken."

 

"A csapatszellem fantasztikus. Csak arra van szükségünk, hogy minden mérkõzésen megfelelõen koncentráljunk, és most már az eredmények is jöjjenek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!