Cleverley: Nem indok a fáradtság

Tom Cleverley kijelentette, a fáradtság nem játszhat szerepet a csapat holnapi, teaidõben rendezendõ Sunderland elleni meccsekor, miután a hét közben Donyeckben jártak a Bajnokok Ligájában.


A középpályás egy kisebb kihagyást követõen tért vissza a Shakhtar Donetsk elleni 1-1-es döntetlen alkalmával - amely már a második szereplése volt idén Ukrajnában, miután a válogatott színeiben az elõzõ hónapban késõi csereként lépett pályára világbajnoki selejtezõn.

 

Idén már ötödik alkalommal jelölték a kezdõcsapatba a Donbass Arenaban, a 24 éves saját nevelés pedig szeretné megtartani helyét a Wear-folyó partján rendezendõ idegenbeli összecsapásra is, miután elismeréssel szólt a háttérstáb munkájáról, akik mindig frissen tartják a játékosokat.

 

"Szerintem a csapat már hozzászokott ehhez" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Az egész utazás és cihelõdés része ennek az egésznek. Természetesen ez messze van az ideálistól, de mi már teljesen hozzászoktunk a dologhoz. A gyúróink és a sporttudományos fiúk nagyon jó munkát végeznek azt illetõen, hogy a következõ mérkõzésre mindig megfelelõ állapotba hozzanak minket."

 

 

Cleverleyt a csapatot körülvevõ negatív kritikákról és sajtóról is kérdezték, amelyek a pocsék szezonrajt miatt egyre hangosabbak.

 

"Az ilyeneket megpróbálja kizárni az ember" - tette hozzá.

 

"Ha májusban is ilyen pozícióban lennénk, akkor csalódott lennék, de korábban ennél rosszabb helyzetbõl is visszajöttünk, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan ott leszünk, ahol lennünk kell. Mindig lehet jobb teljesítményt nyújtani, és az eredmények is rosszul alakultak az utóbbi idõszakban, de szerdán jók voltunk, értékes pontot szereztünk, amelyre késõbb még építhetünk."

 

"Klasszis csapatok küzdenek a bajnoki címért, éppen ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy túl sok elõnyt adjunk nekik."

 

Az angol válogatott játékos megosztotta nézõpontját a Shakhtar elleni mérkõzés egyik kulcsmomentumáról is, amikor Alex Teixeira büntetõt reklamált egy tizenhatoson belül történt esetet követõen az elsõ félidõben.

 

"Szerintem szinte hozzá se értem. Már úton volt a földre, és szerintem a játékvezetõ ezért nem adott büntetõt. Csalódott lettem volna, ha egy ilyen esetért kapnak büntetõt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!