Schmeichel: Az egyik legszebb védés volt

David De Gea Sunderland ellen bemutatott produkciója Peter Schmeichel szerint az egyik legszebb védés volt, amit valaha is látott a Premier League-ben.


A Vörös Ördögök ifjú kapusa a "Fekete Macskák" elleni bajnokin óriási bravúrral mentette Emanuele Giaccherini fejesét, megakadályozva abban a hazai gárdát, hogy két gólos elõnyre tegyenek szert. 

 

A második félidõben a Unitednek Adnan Januzaj két nagyszerû találatával sikerült fordítani és elhozni a három pontot a Stadium of Light-ból. A Vörös Ördögök egykori legendás kapusa, Schmeichel a következõket mondta De Gea produkciójáról: "Nagyon erõsen kell koncentrálni, a lövés pillanatától követned kell a labdát és a másodperc töredéke alatt dönteni, merre mozdulj. David ezt tökéletesen végrehajtotta. Számomra a Premier League egyik legszebb védése, amit valaha is láttam. Ez a srác bebizonyította, hogy a legfontosabb pillanatban képes megállni a helyét a United kapujában. Valószínûleg ez a pillanat jelenthette a forduló pontot a mérkõzésen."
 
 
David Moyes sem késlekedett méltatni a fiatal hálóõrt: ''Hihetetlen védés volt. 1-0-nál volt néhány veszélyes kontrája az ellenfélnek és eközben David bemutatott egy hihetetlen védést. A félidõben mondtam is, hogy õ tartott meccsben bennünket ezzel a védéssel." 
 
A gyõzelem rendkívül jól jött a Unitednek két elveszett találkozót követõen. Schmeichel szerint: "Ha engedjük 2-0-ig, lehet ez is elment volna. Nagyon fontos védés volt Davidtõl."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!