Nani fogadkozik

Nani szerint a szurkolók a valódi Manchester Unitedet látják majd a válogatott szünetet követõen.


A szélsõ elfutása és beadása után született Adnan Januzaj gyõztes gólja a hétvégén, miután a korábbi Vörös Ördög, John O'Shea röviden fejelte ki a labdát és a portugál sztár örül annak, hogy továbbra is jól megy a Sunderland ellen, hiszen az elmúlt négy meccsbõl hármat a United nyert meg a Stadium of Lightban, 2010-ben éppen Nani egyetlen találatával.

"Nagyon jó gyõzelem volt ez számunkra" - mondta Nani a ManUtd.com-nak. "Sajnálatos módon korán gólt kaptunk, de utána igazán jó produkcióval álltunk elõ. Phil Jones próbált blokkolni, majd Vidáról [Nemanja Vidic] került számukra jó helyre."

"De úgy vélem, igen jól játszottunk a második félidõben, mindenki jó formában volt. Ha a maximumot tudnánk hozni az elkövetkezendõ mérkõzéseken, azzal megmutatnánk az igazi Manchester Unitedet."

"Tudtuk, hogy mindig is nehéz Sunderlandben játszani, de volt néhány igen jó eredményünk már ebben a stadionban. Tudtuk, hogy jobban kell játszanunk annál, amit az elsõ játékrészben mutattunk és csak meg kellett találni a megfelelõ pillanatokat ahhoz, hogy visszajöjjünk a meccsbe."

 


Nanit nagyon lenyûgözte Januzaj teljesítménye, aki két találatával megfordította az állást a manchesteriek javára.

"Jó nap volt számára. Tudjuk, hogy jó képességekkel megáldott remek játékos. Megvannak az esélyei arra, hogy elõrelépjen, remélem még fogja segíteni a csapatot."

Nani figyelme immár a világbajnoki selejtezõkre összpontosul, remélve, hogy sikerül kijutniuk Brazíliába az F-csoportból, ahol jelenleg egy ponttal a listavezetõ oroszok mögött állnak és két hazai meccs vár még rájuk Izrael és Luxemburg ellen.

"Meg kell nyernünk a következõ meccseket és majd kiderül, Oroszország eldob-e pontokat. Mi csak arra fogunk koncentrálni, hogy a saját mérkõzéseinket nyerjük."

"Gyakorlatilag a rájátszás már zsebben, de meglátjuk, mi történik majd a héten."

"Teljesen más a Manchester Unitedben és a válogatottban játszani. Azt hiszem, nagyon jó lesz a csapatszellem azután, hogy a válogatottakkal lejátszottuk ezt a két találkozót, majd visszatérünk a Unitedhez és remélhetõleg a legjobbunkat próbáljuk hozni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!