Vörös Ördögök a válogatottakban

Marouane Fellaini csuklóvédõvel a kezén edzett a belga válogatottal.


Bár egyes jelentések szerint a középpályásra mûtét vár és ezért az oldalvonalon kívülre szorul, a játékos a horvátok és a walesiek elleni világbajnoki selejtezõkön akár pályára is léphet egy rögzítõkötésben.

Egy másik United-sztár játéka kérdéses, Robin van Persie kis lábujja miatt nem biztos, hogy játszhat Louis van Gaal csapatában Magyarország ellen.

Hatan képviselik a Vörös Ördögöket az angol nemzeti csapatban, amely két gyõzelemmel akarja zárni a sorozatot és azzal biztosan kijutna a világbajnokság döntõjébe. Phil Jones és Chris Smalling versenyezni fog egy helyért a védelemben, míg Danny Welbeck és Wayne Rooney abban reménykedhet, hogy a támadóalakzatban kap szerepet. Michael Carrick és Tom Cleverley pedig a középpályán jelent opciót.

A portugálok egy ponttal a csoport élén tanyázó Oroszország mögött állnak és arra törekszenek Nanival a soraikban, hogy Izrael és Luxemburg ellen maximális pontszámot érjenek el hazai pályán. Ebben a csoportban Észak-Írország csapatában Jonny Evans szerepelhet az azeri és az izraeli válogatottak ellen.

Patrice Evra és Franciaország a finnek ellen készül, Didier Deschamps, a gallok szövetségi kapitánya elmondta, egyáltalán nem volt problémája azzal, hogy a fehéroroszok elleni, legutóbbi összecsapás szünetében Evra az öltözõben beszédet intézett csapattársaihoz: "Nem volt probléma számomra" - mondta Deschamps. "Épp ellenkezõleg. Egyesek inkább hajlamosak arra, hogy beszéljenek, mint mások. Patrice pedig ilyen."

 


Javier Hernandez célja, hogy kezdõ legyen Mexikó válogatottjában Panama és Costa Rica ellen és javítson az 'El Tri'-vel eddigi, kiábrándító kvalifikációs sorozatukon. Hernandez ebben a szezonban kevés leheõséghez jutott, David Moyes csapatában is küzdenie kell a helyéért, ám a Liverpool elleni Capital One Cup mérkõzésen betalált az ellenfél hálójába.

"A belsõ versengés mindig nagyon egészséges" - mondta a csatár a Telemundonak. "Sokat segít a csapatnak az, hogy oly minõségi játékosok így keresik a rendszeres játéklehetõséget."

A japán válogatott Shinji Kagawa egy másik olyan játékos, aki arra törekszik, hogy több játékidõt kapjon. Alberto Zaccheroni csapata már biztosan ott van a jövõ nyári döntõben, most Európában játszanak majd barátságos mérkõzést Szerbia és Fehéroroszország ellen.

Chilére rendkívül fontos meccsek várnak Kolumbia és Antonio Valenciával felálló Ecuador ellen. Napvilágot láttak olyan találgatások, miszerint Angelo Henriquez is szerephez juthat támadásban azok után, hogy remekül kezdett idén a Zaragozánál, ahol kölcsönben szerepel.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!