Smalling bizonyítani akar

Chris Smalling szeretne ott lenni a következõ évben rendezendõ világbajnokságon Brazíliában.


A védõ remekül játszott a Liverpool elleni Ligakupa és a Sakhtar Donetsk elleni Bajnokok Ligája mérkõzés alkalmával is. A 23 éves éves játékos arra koncentrál, hogy segítse nemzeti együttesét a két hazai mérkõzés során, ahol kiharcolhatják a továbbjutást, amikor is Montenegrót és Lengyelországot kell legyõzniük, hogy következõ nyáron ott lehessenek Brazíliában.

 

"Ez a nemzetközi mérkõzések ideje, olyan mintha félig a Unitedben, félig pedig angol válogatottban játszanék" - monta Chris a United Review-nek adott interjújában. "Viszont ez izgalmas idõszak."

 

"Remélhetõleg kvalifikálni tudjuk magunkat a világbajnokságra, nem akarunk novemberben play-off meccset játszani. Jó lenne pár barátságos válogatott találkozón játszani, tudva azt, hogy ha sikeres szezont zárok a Uniteddel, én is mehetek Brazíliába a világbajnokságra. Milyen remek módja volna ez a szezon lezárásának!"

 

"Ez határozottan egy hatalmas lehetõség [a döntõben]. Sérült voltam, amikor Brazilíában játszottunk a nyáron, s a játékosok is azt mondták, hogy nagyszerû volt ott. Remélem, bent tudok maradni a csapatban, hogy legyen esélyem kiutazni Brazíliába."

 

 

Smalling játszott Roy Hodgson kezei alatt a Fulhamben, de emiatt nem vár szívességet egykori menedzserétõl, hiszen a Unitedben akar bizonyítani, hogy nemzetközi szinten is megállja a helyét.

 

"Õ az, aki megadta a lehetõséget számomra a Fulhamben" - mondta Smalling. "Jó kapcsolatot ápolok vele és remek, ha elmész egy helyre és látod, hogy olyasvalakivel dolgozhatsz együtt, akivel korábban már dolgoztál Angliában. Ez csak arról szól, hogy keményen kell dolgoznom, hogy megkapjam a lehetõséget a nemzeti csapatnál."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!