Cleverley: Fontos a kölcsönszerzõdés

Mivel számos Manchester United játékos máris értékes játékidõvel gazdagodott a kölcsönszerzõdése alatt az idei szezonban, Tom Cleverley szerint ez vízválasztó lehet az olyan fiatalok számára, akik lehetõséget akarnak kapni a nagy kluboknál.


A United középpályása mielõtt az  Old Traffordon bizonyíthatta volna képességeit, kölcsönszerzõdés keretében szerepelt a Leicester Citynél, a Watfordnál és Wigannél is, most pedig örömmel látja, hogy Nick Powell is jól teljesít a  DW Stadionban, amíg Jesse Lingard, Federico Macheda és Ryan Tunnicliffe is folyamatosan fejlõdnek amíg távol vannak a  Old Traffordtól.

 

"Szerintem nagyon fontos. Nekem mindenképpen segített" - mondta Clev a MUTV-nek.

 

"Mind a három alkalommal tanultam valamit amikor kölcsönben voltam és csak ajánlani tudom az olyan fiataloknak akik egy 25 fõs kerettel rendelkezõ nagy klubnál vannak. A srácoknak nagy mértékben megerõsödik az önbizalmuk és igazán remekül tudnak teljesíteni. Nagyon jó ezt látni."

 

 

Cleverley az UEFA új, Ifjúsági Bajnokok Ligáját is támogatja, és azt kívánja, bárcsak neki is lett volna rá lehetõsége még tinédzserként, hogy egy ilyen rangos európai tornán tudjon szerepelni. Nicky Butt csapata az elsõ csapattal együtt utazott el Donyeckbe ahol 2-1-re kikaptak miután 4-3-ra nyertek a Bayer Leverkusen ellen.

 

"Ez valami fantasztikus" - lelkendezett Tom.

 

"Egyszer ezt már megcsináltuk a Celtic ellen és nagyszerû tapasztalat volt. Mindannyian azt kívánjuk, hogy bárcsak mi játszhattunk volna ilyen meccseket akkor amikor mi ebben a korban voltunk."

 

"Remek tapasztalat a srácok számára, hogy más nemzetiségû csapatok ellen játszhatnak, este pedig megnézhetik az elsõ csapat meccsét. Jó volt, hogy tudtak velünk találkozni amíg a gépen voltunk és mindenkivel tudtunk beszélgetni, hogy kinek hogyan mennek a dolgai."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!