Rooney marad az Old Traffordon

Wayne Rooney állítja, végleg megtalálta a helyét a Manchester Unitedben, és jobb formában van mint valaha.


A gólgyáros kiváló formájáról szeptember hónapban már tanúbizonyságot tett, amikor is a ManUtd.com több nyelven megjelenõ oldalain és világszerte a Twitteren szavazó szurkolók, õt választották a hónap játékosának.

 

Miután az angol bajnok csapat vezetése a nyár folyamán több alkalommal is kijelentette, hogy Rooney marad az Old Traffordon, a csatár egyértelmûen csak a futballra akar koncentrálni az új menedzser, David Moyes irányítása alatt, és továbbra is az a célja, hogy megdöntse Sir Bobby Charlton gólrekordját a klubnál.
 
"Hogy õszinte legyek, én nyugodt voltam maradásommal kapcsolatban, egész nyáron"- vallotta be Rooney válogatottbeli szereplése elõtt. 
 
"Természetesen rengeteg minden történt  nyáron és tudom, sokan várták, hogy mondjak végre valamit, de minden rendezõdött. A klub vezetõségével mindent átbeszéltünk, és azt hiszem ezt több alkalommal világossá tették."
 
"Ezek után nem akartam nyilatkozgatni, csak a futballra koncentrálni. Ez az, amit most is és a jövõben is csinálni akarok, aztán majd meglátjuk meddig juthatok."
 
Rooney dolgozott már Moyes kezei alatt, és saját bevallása szerint tavalyi gyengébb szezonját követõen eltökélt szándéka, hogy csúcsformában segítse csapatát az újabb trófeákért folytatott küzdelemben.
 
 
"Tudom, hogy tavaly nem sikerült a legjobb formámat hoznom, de elõfordult, hogy különbözõ posztokon kellett megfelelnem, ami egy kicsit megtörte a lendületem."
 
"Néha, ha váltogatni kell a posztok között, nem mindig sikerül jól teljesíteni a saját pozíciódban. Leginkább magamnak szerettem volna bizonyítani, megmutatni, hogy megállom a helyem elõl és képes vagyok még mindig gólokat szerezni. Remekül érzem magam, már sikerült néhány találatot elérnem a szezon elején. Az edzések egy kicsit nehezebbek, többet futunk, többet sprintelünk, ami azt hiszem igazán jót tett nekem, és fittebbnek érzem magam, mint valaha. Bár volt néhány sérülésem, ami hátráltatott a felkészülésben, de most remekül érzem magam, jó formában vagyok és szeretnék minél többet dogozni nap mint nap, és minél többet játszani."
 
Rooney nagyon élvezi pozícióját, és második fia Klay születését követõen tökéletesen boldognak és teljesnek érzi az életét.
 
"Igazából az is egy jó érzés, hogy nem vallottam kudarcot a középpályán, de valójában elõl tudok igazán teljesíteni. Nem azt mondom, hogyha a szükség megkívánja nem vállalom hátrébb a játékot, vagy nem lépek vissza védekezni, vagy nem húzódom ki szélre, mert meg fogom tenni, ha segíteni kell."
 
"Lehet nem úgy jött le, de én nagyon boldog voltam a nyáron. Rendezõdtek a dolgaim a klubbal és a feleségem életet adott második fiúnknak, így elégedett vagyok az életemmel, és nagyon boldog, hogy újra egészségesen és jó erõben játszhatok."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!