Az Ipswich marasztalná Ryant

Mick McCarthy, az Ipswich Town menedzsere elismerte, kiterjeszthetik Ryan Tunnicliffe kölcsönszerzõdését, amennyiben minden félnek elõnyös megállapodás születik.


A 20 éves középpályás jelenlegi kontraktusa az év végéig szól a 'Tractor Boys'-nál, ahol eddigi ideje alatt lenyûgözõen szerepelt.

Az Ipswich csak egy alkalommal kapott ki abból a hét meccsbõl, amelyeken Tunnicliffe kezdõ volt és találgatások szerint a Campionshipben szereplõ klub szeretné a szezon végéig megszerezni õt.

McCarthy azonban egyelõre nem tudja, mi lesz Ryan sorsa a jövõben, ám elmondása szerint mindkét fél élvezi a közös munkát.

"Errõl egyelõre lényegtelen beszélni" - mondta a menedzser az Ipswich Starnak. "Úgy állapodtunk meg, hogy januárig van nálunk a srác. Ha úgy alakul, akkor hosszabbítanánk."

 


"Arról szól majd ez, Tunners jól érzi-e magát - úgy tûnik õ szereti ezt - és hogy akarjuk-e õt, márpedig mi határozottan örülünk, hogy itt van."

"Ha a kölcsönt folytatni lehet, akkor folytatjuk, de ha a Man United vissza akarja hívni és játszatni akarja, akkor az lesz. Ha így lesz, akkor már jó munkát végeztünk. De januárig semmit sem tehetünk."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!