Premier League 15. forduló

A United nyert, a Chelsea botlott, így most már egyedül vezetik a bajnokságot a Vörös Ördögök.


 

A Vörös Ördögök mindent megtettek ezen a hétvégén, hogy az élre álljanak. Dimitar Berbatov pazar 5 gólos teljesítménye a Blackburn ellen 7-1-es gyõzelmet ért a Unitednak, így a Chelseanek is égetõ szüksége volt a három pontra.

 

 

 

 

Nem jól indult azonban a Kékeknek a Newcastle ellen derbi. Andy Carrol már a 6. percben talpra ugrasztotta a St. James's Park közönségét Alex és Petr Cech bizonytalankodásának köszönhetõen. A szünet elõtt még egyenlíteni tudott Salomom Kalou egy megpattanó lövéssel. Carlo Ancelotti csapata mindent megtett a második félidõben a gyõzelemért, ám a Newcastle jólt tartotta magát.

 

Ennek az eredménynek köszönhetõen a Chelsea már csak a második, két ponttal leszakadva a Vörös Ördögöktõl az Arsenalhoz hasonlóan.

 

Az Ágyúsok játszottak a dobogósok közül elõször a hétvége folyamán. Aston Villa elleni sikerük átmenetileg a dobogó tetejére is repítette õket. Arsene Wenger csapata 4-2 arányban lépte le az Aston Villát, a gólokat Arshavin, Chamakh, Nasri és Wilshere jegyezték. Az Arsenal jelenleg a harmadik, ám ugyanúgy 29 egységet gyûjtött, mint a Chelsea.

 

Eredménynek

 

Aston Villa- Arsenal 2:4

Bolton- Blackpool 2:2

Everton- West Brom 1:4

Fulham- Birmingham City 1:1

Manchester United- Blackburn 7:1

Stoke- Manchester City 1:1

West Ham- Wigan 3:1

Wolverhampton- Sunderland 3:2

Newcastle- Chelsea 1:1

Tottenham- Liverpool 2-1


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!