De Geát méltatja Moyes

David Moyes elmondása szerint David de Gea a világ egyik legjobbja lesz posztján.


A spanyol hálóõrt több kritika érte, miután 2011-ben az Atletcio Madridtól áttette székhelyét az Old Traffordra, de most õ az elsõ számú választás a United kapusaként.

 

Elsõ angliai szezonjában Anders Lindegaarddal egymást váltva védték a United kapuját, viszont De Gea egyre inkább bebiztosította helyét a csapatban. Emanuele Giaccherini fejesét hatalmas bravúrral védte a Stadium of Light-ban a 2-1-es gyõzelem során a Sunderland ellen, amelyrõl Peter Schmeichel úgy vélekedett, mint ami a Premier League legnagyobb védése volt.

 

Pár héttel a 23. születésnapja elõtt De Gea hamarosan megközelíti 100. szereplését a Manchester Unitedben, és menedzsere meg van gyõzõdve arról, hogy a kapus hatalmas szerepet játszott abban, hogy az együttes az elõzõ évben megnyerte a bajnokságot.

 

 

"Úgy vélem, David mióta megérkezett, bizonyított a Manchester Unitednél" - Moyes kijelentette. "Sir Alex hozta ide fiatalon és játszatta, akkor is, amikor nehezen ment a fiatal kapus számára. Manapság a kapus és a középhátvéd van a legnehezebb helyzetben a pályán. A Manchester United az elmúlt pár évben megmutatta, hogy mit is tud."

 

"Õ kiváló kapus. Idõvel a világ legjobbja lesz, ebben nem kételkedem. Még mindig rendkívül fiatal hálóõr, az emberek figyelhetik a következõ 10 évben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!