Moyes újabb fontos teszt elõtt

A Manchester United menedzsere David Moyes szerint, a szerdai Bajnokok Ligája összecsapás a Real Sociedad ellen az egyik legfontosabb találkozó jelenleg a klub számára.


Miután a Vörös Ördögöknek az európai porondon eddigi két mérkõzésük alkalmával 4 pontot sikerül begyûjteniük, így elõkelõhelyen állnak az A csoportban.

 

"Ez egy fontos meccs lesz a számunkra" - mondta Moyes. 
 
"Ha sikerül gyõznünk, erõs pozíciót szerezhetünk a verseny elején. Ki kell használnunk a hazai pálya elõnyeit, és meg kell nyernünk a találkozót. Remélhetõleg a terveink szerint alakulnak a dolgok és növelni tudjuk az esélyeinket a továbbjutásra."
 
 
Az Old Trafford legénységének viszont nem lesz könnyû dolga a Sociedaddal, ugyanis a spanyol gárda egy nagyszerû teljesítményt követõen, idegenben 2-1-re legyõzte legutóbbi találkozóján a Valenciát.
 
"Remekül magukra találtak annak ellenére, hogy a nyáron az egyik legjobb játékosuk távozott [Asier Illarramendi] a Real Madridhoz" -mondta Moyes.
 
"Lehet, hogy nem a legszerencsésebben indítottak. Csak a véletlenen múlt, hogy az utolsó percekben kikaptak a Bayer Leverkusentõl, de nagyszerûen játszottak a Valencia ellen, így minden bizonnyal feltüzelve érkeznek majd az Old Traffordra. Viszont nekünk felkészülten, profikhoz méltóan kell fogadnunk õket és meg kell szereznünk a maximális pontszámot a találkozón."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!