Rafa készen áll a harcra

Rafael nagy csatára számít holnap a Real Sociedad gárdája ellen az Old Traffordon.


A brazil védõ szerint a United viszont nagy erõvel összpontosít a Bajnokok Ligája találkozóra.

 

A Real Sociedad a csoport utolsó helyén áll jelenleg, de a spanyol bajnokságban a Valencia legyõzésével a 4. helyre sikerült feltornázniuk magukat. A Sociaded 35 éves menedzsere, Jagoba Arrasate reméli, hogy ez a gyõzelem nagy hatással lesz csapatára a szerdai találkozó alkalmával is. 
 
A Vörös Ördögök eredményei eddig eléggé vegyesek ebben a szezonban, de az európai porondon remekül nyitottak. David Moyes emberei a Bayer Leverkusen felett aratott 4-2-es gyõzelmükkel és a Donyeck elleni 1-1-es döntetlennel elõkelõ helyen állnak a csoportjukban.
 
 
"Továbbra is így teszünk" - mondta Rafael egy exkluzív interjújában.
 
"Örülünk a Bayer Leverkusen elleni teljesítményünknek, és a Donetsk ellen is jól játszottunk. Eddig jól teljesítettünk Európában, és ezt szeretnénk megtartani."
 
A holnapi lehetõség, a három pont megszerzése biztosítaná a csapat továbbjutását a következõ szakaszba.
 
"Ez egy nagyszerû lehetõség számunkra, amit nem szabad kihagynunk. A gyõzelem önbizalmat ad a következõ találkozókra is. Nagyon kell összpontosítanunk, feltehetõen nyerni jönnek hozzánk. Nekik sem az a stílusuk, hogy ráüljenek az eredményre, folyamatosan támadni fognak. Közel voltak ahhoz, hogy döntetlent játszanak a Leverkusennel, és ez biztosan ösztönzi majd õket ellenünk is, de mi készen állunk a fogadásukra és minden erõnkkel azon leszünk, hogy megnyerjük a találkozót."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!