Moyes: Januzaj bevethetõ

David Moyes bejelentette, szerdán a Real Sociedad ellen az európai kupaszíntéren is bemutatkozhat Adnan Januzaj, miután bekerült a Manchester United Bajnokok Ligája keretébe.


A 18 éves játékost még az eredeti Bajnokok Ligája nevezések leadásakor ki kellett hagyniuk, tudván, hogy 2013. október 7-én már jogosulttá válik arra, hogy nevezzék az úgynevezett B-listáról. Most, hogy a csoportkör elsõ két fordulója már lement az A-csoportban, azonban már be is vethetõ.

 

Keddi, mérkõzés elõtti sajtótájékoztatója keretén belül David Moyes beszélt arról is, "van esélye" annak, hogy Danny Welbeck és Tom Cleverley pályára léphessenek a baszkok ellen az Old Traffordon, emellett pedig friss információkkal szolgált Rio Ferdinand, és a csapatkapitány Nemanja Vidic edzettségi állapotával kapcsolatban is.

 

"Van egy két rúgástól és húzódástól szenvedõ játékosunk, ahogy minden csapatnak" - kezdte a skót menedzser.

 

 

"Vida és Rio jól haladnak. Danny Welbecknek van egy kisebb sérülése a Southampton elleni mérkõzésrõl, úgyhogy még meglátjuk mi lesz vele. Tom Cleverley állapota nem olyan rossz, mint gondoltuk. Mindkettejüknek van esélye a holnapi pályára lépésre."

 

"Januzaj is bevethetõ. Õ egy nagyon izgalmas ifjú tehetség, aki idõrõl-idõre hatalmasat fejlõdik. Biztos vagyok benne, hogy õ olyasvalaki, aki a Manchester United jövõjében hatalmas szerepet fog betölteni. Õ egy kivételes tehetség."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!