Moyes nehéz meccsre számít

David Moyes óvatos a Real Sociedad nyújtotta veszéllyel kapcsolatban, bár úgy érzi, pozitív eredményt érnek el a mai Bajnokok Ligája összecsapáson.


Az elõzõ szezon végén a Sociedad betört a spanyol liga legjobb négy csapata közé, kiharcolva a BL-rájátszás lehetõségét, ahol miután összesítésben 4-0-ra átgázolt a Lyon együttesén, csatlakozott az A-csoportban szereplõ Unitedhez, Bayer Leverkusenhez és Shakhtar Donetskhez.

Bár a baszk klub számos kulcsjátékosát elvesztette - köztük a Real Madridhoz távozó Asier Illarramendit - Moyes nem becsüli le õket és kemény meccset vár ma este.

"Tavaly többször is láttam a Sociedadot és lenyûgözött, milyen jók voltak" - mondta a menedzser riportereknek. "Egy-két játékos elvesztése nehezebbé tette a dolgot számukra idén és talán az elvárások sokkal nagyobbak. Azok a találkozók, amiket láttam, lenyûgöztek engem."

"Változtatják a stílusukat egy védekezõ középpályással, néha kettõvel. Szombaton jó eredményt értek el Valenciában és szem elõtt kell tartanunk, mire képesek. Az Old Trafford remek hely arra, hogy focizz, élvezetes hely, de reméljük, nem sokat fognak élvezni ebbõl a mérkõzésbõl."

 


A Vörös Ördögök négy ponttal várják a mérkõzést, miután legyõzték a Leverkusent és döntetlent játszottak Donyeckben. Moyes elimeri, jó pozícióban van csapata.

"Lehetett volna kicsit jobb is, ha a Shakhtar ellen sikerült volna megszerezni a három pontot, de nem rossz egy pont az és mindent meg fogunk tenni, hogy továbbra is nyerjük a meccseket. Nagyszerû sorozat ez és tovább akarunk jutni. Fontos, hogy a hazai mérkõzéseket megpróbáld megnyerni, a Sociedad ellen is ezt fogjuk tenni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!