Európában fontos a labdabirtoklás

David Moyes javítani szeretné csapata labdabirtoklását és kiegyensúlyozottabb teljesítményt vár játékosaitól, miközben a Vörös Ördögök ma este gyõzelmet szeretnének aratni a Real Sociedad elleni Bajnokok Ligája találkozón.


A United menedzsere már elégedett és csalódott is volt csapata szedett-vedett formája miatt és úgy érzi, a labdabirtoklás javítása kulcsfontosságú lehet abban, hogy kiküszöböljék az ebben a szezonban eddig jellemzõ kiegyensúlyozatlan produkciókat.

Mikor a találkozó elõtti sajtótájékoztatón arról kérdezték, miben szeretne javulást látni, Moyes így reagált: "Az eredményeken, nyilván. A teljesítményünkön is javítani szeretnénk. Túl sokszor adtuk el a labdát a legutóbbi meccsünkön [a Southampton ellen]. Jobban kell megjátszanunk, ha nálunk a labda."

Mindez nem azt jelenti, hogy a menedzser teljesen elégedetlen azzal, amit csapatától ebben a szezonban látott eddig, de azt akarja, hogy a legjobb elemekre építsenek. "Voltak jó periódusaink meccseken, de nem folyamatosan egy meccsen. Ez olyan valami, amin dolgozunk."

"Minden alkalommal javulni próbálunk. Voltak olyan pillanatok, amikor kiválóak voltunk, de több gólt is szerezhtettünk volna olyan helyzetekbõl, melyek kimaradtak. Reméljük, ez megfordul a javunkra, de továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy ez így legyen."

 


Azonban attól függetlenül, hogy a Real Sociedad jelenleg a csoport utolsó helyén áll, nem jelenti azt, hogy könnyû ellenfélnek számítanának.

"A Real Sociedad azért van itt, mert a spanyol bajnokság negyedik helyén végzett, ami nagyszerû eredmény. Mindezért nagy tisztelettel vagyunk irántuk. Talán jobb szezonkezdetet szerettünk volna és most õk is úgy jönnek ide, hogy jó eredményt akarnak elérni. Úgyhogy tudjuk, hogy nehéz találkozó lesz. Biztos vagyok abban, hogy õk is ilyen összecsapásra számítanak."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!