A Vörös Ördögök egyesítik erõiket az Epsonnal

Az Epson globális szponzori szerzõdést írt alá a Manchester Uniteddel, így a Vörös Ördögök hivatalos partnerévé vált.


A szerzõdés azonnali hatállyal életbe lépett, így az Epson, a világ egyik vezetõ nyomtató, projektor és scanner gyártója látja el a jövõben a Unitedet irodatechnikai eszközökkel. Az Epson abban bízik, hogy a Manchester United nevével fémjelezve sikerül tovább növelni részesedéseiket az európai piacon, továbbá a világ olyan tájain, ahol a Manchester United labdarúgó csapatát nagy rajongás és tisztelet övezi.

 

Az együttmûködést pénteken jelentette be hivatalosan a két klub Sir Alex Ferguson menedzser, David Gill ügyvezetõ igazgató, valamint a teljes elsõ csapat jelenlétében.

 

 

Az Epson elnöke, Mr. Minoru Usui is beszédet tartott az eseményen: „A Manchester Uniteddel való együttmûködés egy izgalmas és globálisan elismert márkává fogja tenni az Epsont, és világszerte közelebb hozza cégünkhöz az ügyfeleinket. Az állandó fejlõdés és innováció jegyében mindkét márka elkötelezett a legmagasabb szintû színvonal elérésére. Az Epson arra szeretné inspirálni az ügyfeleit, hogy a Unitedhez hasonló hatalmas sikereket érjenek el egyéni céljaik megvalósításában a világszerte jól ismert Epson nyomtatók, projektorok és  irodatechnikai eszközök segítségével.”

 

Az Epson, hasonlóan a Manchester Unitedhez elkötelezett híve annak, hogy támogassa a közösségeket, a közösségi életet és messze földön híres közösségi programjairól.

 

A Vörös Ördögök ügyvezetõ igazgatója, David Gill hozzátette: „Elégedettek vagyunk, hogy egy ilyen céget, mint az Epson, kereskedelmi partnereink között tudhatunk, és várjuk a jövõbeli együttmûködést, amely mindkét felet segíti üzleti céljainak megvalósításában. Az Epson egy kiváló világmárka, így tökéletesen illeszkedik a jelenlegi partnereink közé.”

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!