Rooney boldog a gyõzelem után

A Manchester United csatára, Wayne Rooney örül annak, hogy csapata gyõzni tudott a Real Sociedad ellen, azonban fájlalta, hogy a Vörös Ördögök ennyire pazarlóak voltak a kapu elõtt.


A manchesteri támadó nyakig benne volt az egyetlen gólban - kapufát lõtt azt megelõzõen, hogy Inigo Martinez saját kapujába talált - és elmondása szerint a Southampton elleni döntetlen után ez az eredmény nagy önbizalmat ad nekik.

"Azt hiszem, olykor nagyon jól játszottunk és 3-4-5 góllal kellett volna nyerni" - mondta. "Egy korai góllal vezettünk, a szünetre 2-0-val is vezethettünk volna, de nem lett meg."

"A második félidõ elsõ 10 percébe kicsit lassabbak voltunk, de a meccs végefelé ismét gólt kellett volna szereznünk. De boldogok vagyunk, hogy megvan a gyõzelem - ez a legfontosabb a szombati találkozó után. Teljesen megérdemeltük a gyõzelmet és szerencsére három ponttal jöttünk el a meccsrõl."

Rooney csapata védekezését dicsérte, a védelem összeállítása nem változott a szombati 1-1 óta.

"A védekezésünk különösen jó volt. Nyilvánvaló, hogy egy olyan eredmény, amikor nem kapunk gólt remek dolog és mi rengeteg helyzetet is kialakítottunk."

 


Az angol csatár - aki a mai napon ünnepli 28. születésnapját - azt is hangúlyozta, mennyire örül David Moyes klubjában játszani. A pályán és azon kívül is boldog és továbbra is keményen akar dolgozni, hogy eredményeket érjenek el az új vezetõség alatt.

"Új edzõi stáb érkezésével új élet is kezdõdik, nagyon élvezem a munkát David Moyes-szal és stábjával."

"Azon dolgozunk, hogy sikereket érjünk el csapatként, rengeteg sikerre éhes játékosunk van, sokan harcolnak a helyekért."

"Élvezem a focit, úgyhogy remélem, több gólt fogok szerezni, folyamatosan fogok játszani és sikeresek leszünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!