Moyes Shinjit méltatja

David Moyes szerint Shinji Kagawa ebben a szezonban a legjobb teljesítményét nyújtotta a Real Sociedad elleni siker során.


A Vörös Ördögök egy, a második percben szerzett gól jóvoltából gyõzték le a baszk csapatot, miközben számos helyzetet kialaktottak a korai találatot követõen.

Shinji Kagawa számos United támadás szívét képezte, de õ sem tudott feliratkozni a góllövõk közé, miután remek esélyt hagyott ki, azonban teljesítményével a hivatalos oldal és a hivatalos Twitter csatorna szavazásai alapján a mérkõzés legjobbjának járó címet érdemelte ki.

Ebben a szezonban kezdõként csupán negyedik meccsén pályára lépõ japán támadó olyan produkcióval állt elõ, amivel megtarthatja helyét a Stoke elleni, szombaton sorra kerülõ bajnokin is.

"Shinji legjobb meccse volt ez az eddig itt eltöltött idõm alatt" - mondta Moyes.

"Egyelõre nem igazán találta magát, de ma este valami olyat láttam tõle, amit más találkozókon eddig nem, úgyhogy nagyon elégedett vagyok."

 


"Fantasztikus munkát végzett akkor is, mikor nem volt nálunk a labda. Shinjivel kapcsolatban mindenki elmondta képességeit, de ma este volt az elsõ olyan alkalom, hogy mindezt igazán láttam benne."

"Mikor a 10-es posztba tettük õt, és azon kívül is, nagyon jó volt Wayne-nel. Kiváló hozzáállás és energia jellemezte õt, nagyon elégedett vagyok vele."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!