A jól elvégzett munka gyümölcse

David Moyes szerint nagyobb különbséggel kellett volna gyõznie csapatának a Real Sociedad ellen.


A Vörös Ördögök már a második percben vezetést szereztek Inigo Martinez öngólját követõen és azon voltak, hogy újabb gólt szerezzenek, de ez nem sikerült, mert a játék elõrehaladtával vagy a kapufa mentett, vagy a spanyolok tizenhatosán belül kialakított helyzeteket nem sikerült gólra váltani. Bár a spanyolok is eltalálták kétszer a kapufát, a United menedzsere szerint csapata megérdemelten gyõzött, és így veretlenül vezeti az A-csoportot, egy ponttal megelõzve a hat ponttal álló Bayer Leverkusent.

"Jól elvégzett munka volt, remek teljesítmény" - magyarázta Moyes. "Csalódott voltam, amiért nem tudtuk kivégezni õket, mert ugyanez volt szombaton is, akkor az utolsó percben gólt kaptunk. Ez az érzés volt körülöttünk ma is, de ha lõttünk volna öt vagy hat gólt, akkor ez az érzés elillant volna. Borzasztóan sok helyzetünk volt, de nem fejeztük be azokat."

"A tizenhatosunk elõterében pár szabadrúgást adtunk nekik, ami miatt aggódtam. Néhány döntés nem kedvezett ma, de jó eredmény volt ez. Meg kellett nyernünk a hazai meccsünket."

 


Wayne Rooney - aki nagy részt vállalt a gólból azzal, ahogy megindult, majd lövése a kapufáról visszapattanva Martinezrõl került a hálóba - a United teljesítményének középpontjában volt és megszerezhette volna csapata második találatát is, ám a második félidõben lövése éppen csak elkerülte a kaput. A csatár - aki ma ünnepli 28. születésnapját - dicséretet érdelemt Moyes-tól, de nem csak a Real Sociedad elleni mérkõzésen mutatott teljesítménye miatt, hanem azért is, amilyen munkát végzett a felkészülés óta.

"Egészen fantasztikus volt ma este, nagyszerû volt! - áradozott Moyes. "Összességében igazán jól játszottunk és volt néhány igen kiváló teljesítmény a csapatban."

"Mi csak azt szeretnénk egy top játékostól, mint amilyen Wayne, hogy jól teljesítsen. Az elsõ naptól azt mondtam, remek volt, nagyszerû edzésmunkát végzett és úgy tûnik, nagyon jó formában van. Keményen megdolgoztattuk edzéseken, hogy a lehetõ legjobb legyen és azt gondolom, ez nem csak a Manchester Unitednél látható, de az angol válogatottnál is."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!