Carrick örül a jó teljesítménynek

A Manchester United középpályása, Michael Carrick miközben örül a sikernek reméli, hogy a csapata visszatér a gyõzelem útjaira és úgy gondolja, még nagyon sokat tudnak javulni.


A United számos helyzetet dolgozott ki a második félidõben és a 32 éves játékos szerint annak ellenére, hogy sikerült a 3 pontot itthon tartani, a keretben még több lehetõség van.

 
"Azt hiszem, többet is tettünk, mint ami a gyõzelemhez szükséges volt, és akár több góllal is gyõzhettünk volna. A forgatókönyv hasonló volt a hétvégi Soton elleni meccshez, így ott volt a fejünkben az utolsó percekben bekapott gól. Ezért jó lett volna, ha sikerül növelni az elõnyünket, és bebiztosítani a gyõzelmet. Ennek ellenére a dolgok jól alakultak, és sikerült gyõznünk" - mondta Carrick a MUTV-nek.
 
 
"Úgy gondolom, hogy rengeteg dolgon tudunk még javítani, és ez megfelelõ út lehet ahhoz, hogy újra a legjobb teljesítményt nyújtsuk és nem hiszem, hogy rosszul játszottunk volna. Az eredményeket tekintve sajnos nem mentek túl jól a dolgok eddig, szerettünk volna több gólt szerezni, de az mindenképpen biztató, hogy helyzeteket tudtunk kidolgozni. Megteremtettük magunknak a lehetõségeket és biztos vagyok benne, hogy nemsokára szárnyalni fog a csapat."
 
A középpályás szerint habár a United jó helyrõl várja a csoportban a maradék három mérkõzést, ragaszkodik ahhoz, hogy különösen odafigyelnek a hazai eredményekre.
 
"Különösen fontos volt, hogy itthon nyerjünk. Tisztességes pozícióból várjuk a következõ összecsapást, amit idegenben játszunk, de elég szoros a csoport. Idegenben sokkal nehezebb lesz[a Sociedad ellen], de reményeink szerint jó eredménnyel térhetünk majd haza, és ennél is kényelmesebbé tehetjük a helyzetünket."
 
"Természetesen szeretnénk a bajnokságban is minél jobbak lenni. Azt hiszem, nem játszottunk túl rosszul a Soton ellen, de a szombati Stoke elleni mérkõzés nagyon fontos lesz."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!