Kölcsönlesen: Cleverley betalált

Het kölcsönben lévõ Vörös Ördögök pallérozódott ezen a héten is különbözõ kluboknál, akik közül hárman eredményesek is voltak...


Kezdjük Tom Cleverleyvel, aki az egyetlen reménysugárt jelentette csapata, a Wigan számára a csalódást keltõ West Ham elleni 3-1-es vereség alkalmával. A fiatal középpályás a 86. percben betalált Robert Green kapujába, amely elsõ találata volt a Latics színeiben, korábban pedig tizenegyest harcolt ki - amit csapattársa, Mauro Boselli kihagyott - egy Daniel Gabbidon által elkövetett faultot követõen.

 

Danny Welbeck folytatta parádés formáját a Sunderlandben, miután sorozatban harmadik bajnokiján már negyedik találat jegyezte, ezúttal a Fekete Macskák azonban kikaptak 3-2-re a Wolvestól. Az ifjú támadó mesteri fejesgóllal mattolta Wayne Hennessey kapust a 77. percben, amellyel még 2-1-re vezetést szerzett csapata, azonban Stephen Hunt, és az egykori Vörös Ördög, Sylvan Ebanks-Blake góljaival fordítottak a Farkasok.

 

A harmadik, Premier Leagueben kölcsönben lévõ játékos, Mame Biram Diouf nem léphetett pályára a Blackburnben, miután a Manchester United ellen játszottak, bár ezt valószínûleg õ maga sem bánja a 7-1-es kiütéses vereség miatt.

 

Danny Drinkwater továbbra is fontos láncszeme a Cardiff Citynek, ám õ se tudta megakadályozni, hogy együttese vereséget szenvedjen a QPR ellen a Championship bajnoki döntõjének is beillõ mérkõzésen. A középpályás középen kezdte a mérkõzést, ahonnan rengeteg passzal segítette a walesiek parádés nevekbõl álló csatársorát. A Craig Bellamyt és az újdonsült angol válogatott, Jay Bothroydot felsorakoztató támadóalakzat azonban nem tudott így se pontot menteni a csapatnak. Drinkwatert még 1-1-es állásnál cserélték le, helyére Jason Koumas állt be.

 

Ritchie De Laet 87. percen keresztül a pályán volt a Preston North End együttesében, és valószínûleg elégedetten csettinthetett a mérkõzést követõen - leginkább a 0-0-ás Millwall elleni eredmény okán, amely a 18 mérkõzésen 38 gólt kapó csapatnál jó eredménynek számít. Az egy pont a fagypont körüli hõmérsékletben a Deepdaleben megrendezett mérkõzésen azt jelenti, hogy Darren Ferguson szenvedõ együttese öt ponttal van lemaradva a sereghajtó posztján, de legalább véget tudtak vetni a három vereségbõl álló pocsék sorozatuknak. A másik kölcsönben a North Endnél játszó manchesteri, Matty James nem volt nevezve a keretbe.

 

James Chester drámai körülmények között szerzett gólt a Carlisle United színeiben, amikor az FA kupában hátrányból felállva 3-2-re legyõzték a Tamworthöt, mivel az õ nevéhez fûzõdik a gyõztes találat. A középpályás a 90. percben szerzett fejesgóljának köszönhetõen Gregg Abbott csapata a harmadik körben a Torquay Uniteddel mérkõzik majd meg.

 

Szintén az FA kupában volt érdekelt Nicky Ajose, aki csapatával, a Buryvel búcsúzott a Peterborough Unitedtól elszenvedett 2-1-es vereségnek köszönhetõen. 

 
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!