Giggs: Örvendetes Januzaj felemelkedése

Ryan Giggs szerint a Manchester United erõre kapott azáltal, hogy Adnan Januzaj, a híres United-utánpótlás legfrissebb "terméke" felemelkedett.


Januzaj a szezon új csillaga, miután a Wigan elleni Community Shielden bemutatkozhatott augusztusban, a hónap elején pedig a Sunderland ellen szerzett két csodás találatával mutatta meg magát a világnak, sok izgalmat okozva a szurkolóknak.

A 18 esztendõs támadó azóta új, öt évre szóló szerzõdést írt alá és úgy tûnik, hosszú és gyümölcsözõ pályafutás vár rá az Old Traffordon.

1991-ben, 17 évesen Ryan Giggs is hasonló utat járt be és az egyik olyan játékos, aki rengeteg tanáccsal látja el Adnant, ám a walesi szerint ez nem az az idõpont, amikor bölcsességeket kell átadni a fiatal belgának.

"Adnan rendben teszi a dolgát jelenleg" - mondta Giggs. "Tanácsot akkor kell adni, amikor nem megy jól neki. Egy fiatal játékosnak változó a formája, ez elkerülhetetlen. Csak engedni kell, hogy azt tegye, amit tesz, mert mindenki élvezettel nézte a fejlõdését és azt, amit az elmúlt pár mérkõzésen tett."

"Amit nekem elmondtak, az az volt, hogy folytassam azt, amit az akadémián és a tartalékok között tettem. Ezért vagy az elsõ csapatban. Õszintén szólva, Adnan egy remek srác. Tanulni akar, jobbá akar válni, fejlõdni akar."

 


"Nagyszerû ezt látni. Õ egy tehetség és a megfelelõ helyen van itt. Remélhetõleg láthatjuk majd azt, ahogy tehetsége fejlõdik még. Miután jövõje már rendezõdött, ez segít is neki. Immár megfeledkezhet errõl és csak a focit kell élveznie. Ezt láthattuk a játékán."

"Élvezi, hogy köztünk lehet. Imád az elsõ csapattal edzeni, az elsõ csapattól tanulni, ahogyan én is tettem ilyen korban. Rengeteget tanulsz és a többi játékosnak is lökést ad, ha ilyet látnak."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!