Powellt dicséri Coyle

A Manchester United fiatal játékosa, Nick Powell már harmadik gólját szerezte az idei Európa Liga sorozatban tegnap, amikor a Rubin Kazan elleni találkozón egyenlített a DW Stadiumban.


A 19 esztendõs játékos a találkozó 39. percében majd 20 méterrõl lõtte ki a jobb alsót, kiegyenlíte az eredményt, miután Aleksandr Prudnikov a vendégeknek szerzett vezetést. A Wigan Marc Antoine Fortune révén a gyõzelmet is megszerezhette volna a ráadás pillanataiban, a csatár azonban nem tudta értékesíteni lehetõségét.

A döntetlen azt jelenti, a Latics jelenleg csoportja második helyén áll három meccs után öt pontot szerezve, ami ígéretes a tavaly FA-kupa gyõztes számára. A megszerzett pontokból hármat legutóbb szerzett a Wigan, amikor az MK Maribort verte 3-1-re részben Powell duplájának köszönhetõen.

A tegnapi mérkõzés után Owen Coyle tele volt dicsérettel kölcsönjátékosa iránt és kifejtette azt is, szerinte Nick képes lesz versengeni egy posztért a Unitedben, miután a 2013/14-es szezon végén visszatér Manchesterbe.

 


"A nálunk töltött szezonja után elég jó lesz ahhoz, hogy harcoljon (a Unitedben való szereplésért)" - mondta Coyle riportereknek. "Sokat kell még fejlõdnie, de képességei megvannak. Nagyon tehetséges srác, akibõl ki akarom hozni a lehetõ legtöbbet."

"Adok neki egy irányelvet és egy kicsi bülcsességet abból, amit még játékosként szereztem, de magának kell tolnia saját magát és a játékán látható, hogy ezt is teszi. Amit én tenni tudok az az, hogy átadok neki minden olyan tudást és tapasztalatot, amit én szereztem játékosként, támadóként."

"Menedzserként számos válogatott támadóval dolgoztam már együtt és nem kétséges, hogy Nick Powell is elérhet erre a szintre. Úgy vélem, minden megvan benne, ami kell ahhoz, hogy elérjen arra a szintre. Eltekintve a góljától, remek tempója van és annyira elegánsan vezeti a labdát!"
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!