Moyes Rooney-t méltatja

David Moyes örül Wayne Rooney kiváló formájának és dicséri õt az elvégzett munkájáért.


A csatár, aki a héten ünnepelte a huszonnyolcadik születésnapját, eddig ötször talált be a szezonban és nagy szerepet vállalt a Sociedad elleni gyõzelem alatti vezetés megszerzésében. Miután a játékos bejátszotta magát a tizenhatoson belülre, habár lövése a kapufát találta el és Martinez szerencsétlen mozdulata kellett a gólhoz, ez nem von le semmit Rooney érdemeibõl.

 
Moyes ragaszkodik hozzá, hogy a klubban és a válogatottban mutatott kimagasló teljesítmény annak a munkának köszönhetõ, amit Rooney nyár óta végzett az edzéseken.
 
 
"Wayne nagyszerû munkát végez, és egy kiváló játékos" - mondta Moyes a pénteki sajtótájékoztatón. "Folyamatosan róla kérdeztek, de én az elsõ naptól kezdve mondtam, hogy nagyszerû munkát végez. A hétközi teljesítménye pazar volt és szeretnénk, ha így is maradna, és gólokat is szerezne. Nagyon elégedett vagyok vele. Hatalmas többletet jelent most nekünk."
 
"Mindig õ szeretne a legjobb lenni. Jó állapotban van, a tehetsége megkérdõjelezhetetlen, valamint fizikálisan és mentálisan is a topon van, ennek köszönhetõen nagyon jó formának örvend."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!