Moyes a szurkolók dicséretét zengi

Az Old Trafford új éneklõ szekciójáról csakis szuperlatívuszokban tudott beszélni David Moyes, a Real Sociedad elleni 1-0-s gyõzelem során történõ bemutatkozást követõen.


A stadion dél-keleti részében, az egykori L-lelátón a baszk együttes elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen volt az 1400 fõs éneklõ szekció próbafázisa, amelyet annak érdekében hozott létre a klub vezetése, hogy növelje a stadion zajszintjét és elnyomja a vendégszurkolók biztatását, ezzel is még inkább hazai környezetet varázsolva a csapatnak.

 

A fõpróba igencsak jól sikerült, ugyanis segített a Vörös Ördögök biztatásában és sikeresen felülmúlta a közelben elhelyezkedõ 6000 fõs vendégszurkolói had hangját, a csapat skót menedzsere pedig csakis dicsérõ szavakkal tudta illetni azt, hogy milyen különbséget jelentett ez a változás a csapat szempontjából.

 

 

"Jelen pillanatban egyértelmûen azt gondolom, hogy az éneklõ szekció nagyon jó volt" - kezdte a skót menedzser a MUTV-nek.

 

"Hallhatóak voltak és nagyon hangosak is egyben. A mérkõzés elõtti jegyzetemben megemlítettem, hogy a Celtic Glasgow is létrehozott egy ehhez hasonló szekciót, és ott is nagyon jól bevált. Szerintem ez nagyon fontos dolog, ha egy régivágású szurkoló az ember, mert akkor azért jön az ember, hogy együtt énekeljen a társaival. Ilyenkor az ember kedvet kap, hogy csatlakozzon és néha csak néhány emberre van szükség ahhoz, hogy valami elkezdõdjön. Úgyhogy köszönet a szurkolóknak és köszönet a támogatásukért is, amelyet felém mutattak."

 

"Van néhány olyan stadion Európában, amely megfélemlítõ hangulattal rendelkezik, és azt szeretnénk, ha az Old Trafford is ilyenné válna a hozzánk látogatók számára. Idegenben úgy érzem, hogy a szurkolóink mindig hallatják a hangjukat, de érthetõ, hogy hazai pályán a kilátogató szurkolók azt várják, hogy a csapat játéka indítson el bennük valamit, de néha a csapatnak is szüksége van a szurkolókra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!