Robin csatártársait dicséri

Robin van Persie dicséretekkel árasztotta el csatártársait azt követõen, hogy a Vörös Ördögök drámai körülmények között 3-2-re diadalmaskodtak a Stoke City felett.


A holland - aki csapata elsõ találatát szerezte - szerint Wayne Rooney, Javier Hernandez és Adnan Januzaj remek hatást gyakoroltak, minek köszönhetõen a United három ponttal gazdagodott.

"Jó gyõzelem volt ez, mert ha otthon 2-1-es vesztésre állsz, akkor nagyon nehéz" - mondta van Persie az MUTV-nek. "Tudtuk, mit kellett tennünk és szerencsére Wayne-nek sikerült egy szöglet után gólt szereznie, majd egy újabb nagyszerû találat jött Chicharitótól."

"Wayne nagyszerû játékos, mindig jó együtt játszani vele. De ne feledkezzünk meg Chicharito hozzájárulásáról; õ egy igazán nagy példakép minden labdarúgó számára. Keményen dolgozik, ma beállt és gyõztes gólt szerzett."

 


A United idei szezonjának legeredményesebb játékosa azonban külön dicséretben részesítette a fiatal Adnan Januzajt, aki szintén a cserepadról állt be és sokatmondó teljesítménnyel lökte meg csapata szekerét. "Õ egy top játékos, nagy rajongója vagyok. Számos fiatal játékost láttam az évek alatt, de azt kell mondjam, õ ott van a legjobb kettõben. Látok hasonlóságokat a játékában a tíz évvel ezelõtti játékomhoz képest, de õ nem az új van Persie, hanem õ az új Adnan."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!