Chicha gyõztes menetelésre vágyik

Javier Hernandez szeretné, ha a jövõben a Manchester United építene a szombati, Stoke City elleni 3-2-es drámai gyõzelemre.


A mexikói Patrice Evra beadásába tette bele a fejét, amely gyõzelmet ért csapata számára az Old Traffordon, pedig Peter Crouch és Marko Arnautovic révén kétszer is vezettek a Fazekasok, ám Robin van Persie és Wayne Rooney mindkétszer kiegyenlítettek, mielõtt jött volna a Vörös Ördögök szupercseréje.

 

Egy ilyen körülmények között megszületett eredmény egyértelmûen növelheti az önbizalmat Manchester vörös felében, Chicharito pedig eltökélt, hogy kihasználják az ebbõl fakadó energiákat a következõ, Norwich City elleni Ligakupa mérkõzésen is.

 

"Nagyon élveztem, mert segíthettem a csapaton és sikerült megszereznünk a három pontot. Most már sorozatban két mérkõzésünket hoztuk le gyõztesen hazai környezetben, és pontosan ennek az elérése volt a legfõbb célunk" - kezdte Chicha a MUTV-nek.

 

"Lesz most egy újabb mérkõzésünk itt az Old Traffordon a Norwich ellen, ahol szeretnénk továbbjutni a Ligakupa következõ körében, így gyõzni szeretnénk. Gyõzni, gyõzni és gyõzni akarunk. Remélhetõleg ez sikerülni fog."

 

 

Nem meglepõ, hogy mióta 2010 nyarán Angliába igazolt, Chicharito neve egybeforrt a szupercsere fogalmával, errõl pedig most a Stoke City elleni késõi gyõztesgóljával is tanúbizonyságot tett.

 

"Sokan azt mondják, hogy ez szerencse kérdése, míg mások azt állítják, hogy ez nem más, mint kemény munka" - tette hozzá professzionális módon, amikor arról kérdezték, hogy mi a titka a kispadról való beszállásnak.

 

"Számomra az a legfontosabb, hogy akkor is a legjobb teljesítményemet nyújtsam, ha 90 percig, vagy ha csak 1 percig vagyok a pályán. A világon minden játékos mindig kezdõ szeretne lenni, és 90 percig a pályán lenni, de én nagyon tisztelem a csapattársaimat és az összes szurkolót, akik nagyon jól bánnak velem."

 

"Vágyom rá, hogy 90 percet végigjátszhassak, de az ilyen jellegû döntéseket a fõnöknek kell meghoznia. Szeretnék bizonyítani a pályán, ahogyan ma is tettem, és más mérkõzéseken, amiken kezdek. Remélhetõleg egyre több játékpercet kapok majd a közeli jövõben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!