Zaha szerepel a menedzser terveiben

David Moyes megerõsítette, hogy Wilfried Zaha elõkelõ helyen szerepel az elképzeléseiben a keddi Ligakupa mérkõzésre kifutó kezdõcsapatot illetõen, amikor a Norwich Cityt fogják hazai pályán fogadni.


Sir Alex Ferguson legutolsó nagyobb igazolásának a bajnoki debütálása még mindig várat magára, annak ellenére, hogy a még augusztusban megrendezett Community Shield mérkõzésen kezdõként számoltak vele.

 
A menedzser nem feledkezett meg az angol válogatott játékosról és meg szeretné neki adni a lehetõséget, aminek elõjele volt már az is, hogy a Southampton ellen helyett kapott a padon. Azon pletykák ellenére, hogy Zahát januárban majd kölcsönadják, mindenki arra számít, hogy a szélsõ meg fogja kapni a lehetõséget, hogy a vörös mezben remekeljen.
 
"Eddig nem volt meg rá a megfelelõ lehetõség, hogy annyi játékidõt biztosítsunk a számára, mint amennyit szerettünk volna" - mondta Moyes.
 
"Nem akartuk túl hirtelen beledobni a mélyvízbe. A megfelelõ idõben akarjuk megadni neki a lehetõséget."
 
 
"Azt mondtam, hogy majd januárban megnézzük milyen helyzetben van, mert azt akartam, hogy itt legyen hat hónapig és megtudjuk nézni, hogy hogyan dolgozik. Elmondtam neki, hogy megpróbálunk majd lehetõséget adni neki, de elég erõs a versenyhelyzet a szélsõket illetõen, ugyanis ott van Nani, Antonio Valencia, Ashley Young, Adnan Januzaj és még Shinji Kagawa is, aki mostanában a szélen kap helyet, ez pedig azt jelenti, hogy a széleken ugyanolyan erõsek vagyunk mint máshol."
 
"Nem arról van szó, hogy Wilf valami rosszat tett, hanem arról, hogy erõs verseny folyik helyekért, nekünk pedig valahogy meg kell oldani, hogy lehetõséget kaphasson. Sajnálatos módon ez eddig még nem jött össze, és ha továbbra is ez lesz, akkor januárban megnézzük, hogy mit lehet tenni, de nagyon is szerepel a terveimben és mindig gondolkodok rajta, hogyan tudnánk neki megadni a lehetõséget."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!