Adnanra nagy szerep hárul a jövõben

David Moyes hisz benne, hogy Adnan Januzaj nagy szerepet játszhat a Manchester United jövõjében.


A tehetséges tinézsderkorú játékos hosszútávú szerzõdést kötött a Vörös Ördögökkel nemsokkal azt követõen, hogy az õ két góljával gyõzték le idegenben 2-1-re a Sunderland együttesét, amellyel azonnal a világfutball köztudatába repítette magát. Miután a kispadról beállva a Stoke City 3-2-es legyõzése során is remek hatással volt játékával a csapatra, nem lehet kérdéses, hogy a szélsõ készen áll arra, hogy még nagyobb lépeseket tegyen a csapat érdekében az idei szezonban.

 

"Az Adnan Januzajjal történõ öt éves szerzõdés hosszabbítás mutatja azt az akaratot, hogy a klub szeretné, ha a legjobb játékosok játszanának nálunk" - írta Moyes a United Reviewban szokásos mérkõzés elõtti jegyzetében.

 

 

"A Manchester Unitednél a fiatal futballisták megkapják a lehetõséget, hogy fejlõdjenek, és nincs kétségem azt illetõen, hogy Adnan a jövõben klasszis játékossá fog válni. 18 éves, remek képességekkel van megáldva, és korát meghazudtoló érettségrõl tett már eddig is tanúbizonyságot."

 

"Játékának minden aspektusában folyamatosan fejlõdni fog, ahogy egyre többet játszik, de már így is nagyon sokat tett hozzá a csapat teljesítményéhez, mind játékával, mind pedig góljaival."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!