Carrick nem aggódik

Michael Carrick ragaszkodik hozzá, hogy nincs értelme a United bajnokságban elfoglalt pozícióján rágódni és mindent megtesz annak érdekében, hogy csapata ne maradjon le még jobban.


Habár a Vörös Ördögök megnyerték a Stoke City elleni mérkõzést - amit a nyolcadik helyrõl vártak -, maradt a nyolc pontos hátrány a bajnokág jelenlegi éllovasához képest, miután az Ágyúsok 2-0-ra gyõztek a Crystal Palace ellen. A csapat minden erejével azon van, hogy újra elkezdje szállítani a jó eredményeket.

 
"Nem igazán lényeges most ez" - mondta Carrick, amikor arról kérdezték, hogy tanulmányozza-e a tabellát. "Tisztában vagyunk a helyzettel, de felesleges azon rágódni, hogy 'mi lenne, ha'. Annyit kell tennünk, hogy az elõttünk levõ meccsekre koncentrálunk, hogy megnyerjük azokat, és figyeljük, hogy mit érünk el ezzel."
 
 
"Ahogy azt már mondtuk, arra van szükségünk, hogy jó eredményeket érjünk el, és ezekre támaszkodva újra önmagunk lehessünk. Ez a helyes út. De nem csapjuk be magunkat. Nagyon jól tudjuk, hogy pár jó eredmény nem jelenti azt, hogy már minden rendben van. Ennél sokkal többre vagyunk képesek, de azt sem gondolom, hogy nagyon rossz formában lennénk."
 
Az, hogy a Stoke ellen sikerült fordítani, kétségtelenül fontos volt, hogy a csapat ne maradjon le még jobban a riválisoktól.
 
"Ez az, ami igazán jellemez minket" - hangsúlyozta Carrick. - "Nem igazán volt választásunk. Tudtuk, hogy meg kell nyernünk és végül sikerült is. Folyamatosn kerestük a lehetõségeket, és végül Chicharito gólja gyõzelmet hozott nekünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!