Evra: Gyõznünk kell

Patrice Evra szeretné, ha a Manchester United egy 10 meccses gyõzelmi sorozattal szállna vissza a bajnoki trófeáért folytatott küzdelembe.


A védõ - aki nagy szerepet vállalt a Stoke City elleni harmadik gólban - úgy gondolja, hogy az állandóság a kulcsszó, ha egy ilyen kezdet után versenyben akarnak maradni.

 
A szombaton elért - zsinórban második - gyõzelem elõtti MUTV-nek adott exkluzív interjúban a francia válogatott játékos felvázolta az elképzeléseit arról, hogy csapata hogyan lehetne elõkelõbb helyen a tabellán.
 
"Frusztráló. Csalódottak vagyunk magunkat illetõen. Mindig magamat hibáztatom, ha valami nem megy" - válaszolta arra a kérdésre, hogy hogyan összegezné eddig a szezont.
 
"Nem az a fõ probléma, hogy valamit nagyon rosszul csinálnánk, hanem az, hogy valamit nem csinálunk elég jól. Elvesztettük azt az állandóságot, ami eddig jellemzett minket, és ezt kell sürgõsen visszaszerezni. Ez a kulcsszó, ha minden trófeáért harcolni akarunk."
 
 
"Azzal semmire nem megyünk, ha megnyerünk egy mérkõzést, majd a következõt elveszítjük, vagy döntetlent játszunk. Minden meccs nagyon fontos. Meg akarunk nyerni 2-3 meccset zsinórban. De mikor fogunk 10 meccset zsínórban megnyerni? Kérdem én. Ha ez megtörténik, akkor mondhatjuk majd el, hogy újra jó úton jár a Manchester United."
 
"Jelen pillanatban még nem tartunk itt. Keményen dolgozunk, és az edzések nagyon jól mennek. Mindenki jól végzi a dolgát és minden rendben van a mérkõzések elõtt felkészültség szempontjából. Csak az eredmények hiányoznak."
 
"Amikor azt mondom, hogy minden rendben megy, nem hazudok, mert egyszerûen ez az igazság. Bízok abban amit csinálunk és amit a menedzser felépít. Csak hoznunk kell a gyõzelmeket. Meg kell nyernünk 10 mérkõzést zsinórban. Ha ez sikerül, akár még szépen is focizhatunk majd, de most nincs választásunk. Akármilyen játékkal is, de gyõznünk kell."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!