De Gea a világ legjobbja

Javier Hernandez a United legendájához, Edwin van der Sarhoz hasonlította David de Geát, akit a világ legjobb kapusának tart jelenleg.


A Vörös Ördögök 1-ese a Stoke City ellen is bemutatott néhány kiváló védést, miközben továbbra is növekszik termete és egyetemes tetszétnyilvánításért dolgozik. Chicharito - kinek góljával nyert hétvégén a United - elismerõen beszélt barátjáról és úgy érzi, a spanyol a 2008-as Bajnokok Ligája döntõjének sztárjával, van der Sarral egy szinten van.

"Csodálatos volt" - lelkendezett Hernandez a ManUtd.com-nak. "Mint mindig is mondtam, mi egy csapat vagyunk, nincsenek külön hõsök, de egyes mérkõzéseken vannak olyan játékosok, akik a különbséget jelentik, és szombaton David volt ez a játékos."

"Õ egy remek kapus, számomra talán a világ legjobbja. Az emebrek nem szeretnek ilyeneket mondani, de én ezt gondolom. David és Edwin van der Sar a két legjobb, akikkel együtt edzettem - csodálatosak. Ugyanaz a szint, ugyanaz a stílus és David napról-napra fejlõdik."

 


David Moyes játékosainak is elmondta, a spanyol hálóõr volt az egyik fõ oka a hétvégi sikernek, miközben még a kapujából kirohanva is fontos szerelést kellett bemutatnia.

"Ez volt, amit a fõnök is mondott nekünk, amivel egyetértettünk, mert miatta kaptunk végül három pontot" - magyarázta Javier. "Két-három védést is bemutatott, fantaszikus volt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!