Fletcher: Hálás vagyok

Darren Fletcher háláját fejezte ki a Manchester United vezetõsége és a családja felé, miután a szezonban elõször lépett pályára az U21-esek Fulham elleni mérkõzésén hétfõn este. A találkozó döntetlennel zárult.


A vastagbél-fekéllyel küzdõ skót játékos 67 percet játszott és szeretne minél hamarabb újra az elsõ csapatban szerepelni.

 
"Elég hosszú idõ volt ez. Nagyon jó érzés volt visszatérni ma este" - mondta Fletcher a MUTV-nek. "Már edzek egy pár hete és a következõ lépés az, hogy minél többet játszak. Nagyon élveztem a mai estét."
 
"A terv az volt, hogy egy félidõt játszok, majd megnézzük, hogy hogyan érzem magam. Végül 60 percet kaptam és annak ellenére, hogy szerintem még bírtam volna, nem szerettük volna felidegesíteni az orvosi stábot, így maradtunk a tervnél."
 
"A stáb tagjai nagyszerûek voltak, fõleg Steve McNally. Foglalkozott velem, és sokat segített, hogy rendbe jöjjek. A klub pedig mindvégig támogatott engem, Sir Alex, Moyes, David Gill, és még sorolhatnám. Mindenki mellettem állt. Ennél többet nem is remélhettem volna."
 
 
"Nem volt könnyû. Szerencsére a családom is nagyon sokat segített nekem. A feleségem, a gyerekeim, a szüleim és a testvéreim is. Ha õk nem lettek volna, most nem állhatnék itt. Tartották bennem a lelket akkor is, amikor a legjobban magam alatt voltam. Ennek köszönhetem, hogy ma már itt járok a gyógyulás útján."
 
Fletcher célja most az, hogy az U21-ben Warren Joyce irányítása alatt visszanyerje régi formáját és újra helye legyen az elsõ csapatban.
 
"Frusztráló úgy nézni a gyõzelmeinket és a vereségeinket, hogy nem vagyok ott a pályán" - vallotta be. "Szeretnék ott lenni és a tõlem telhetõ legjobbat nyújtani. Ez most a célom, hogy számoljon velem a menedzser."
 
"David Moyes folyamatosan tartotta a kapcsolatot az orvosommal és rendszeresen beszélt velem, annak ellenére is, hogy rendkívül sok munkája van az elsõ csapattal. Nem is kérhettem volna többet ennél."
 
"A visszatérésem valószínûleg nagy fejtörést okoz majd neki. Remélhetõleg jó pár mérkõzést végig fogok játszani az U21-es csapattal annak érdekében, hogy helyet teremtsek magamnak a keretben. Készen akarok állni, ha megkapom majd a lehetõséget, ezért keményen fogok dolgozni az U21-esekkel. A vezetõség nagyszerû Warren Joyce-szal és Nicky Buttal, szóval biztos vagyok benne, hogy készen fogok állni, amikor a menedzsernek szüksége lesz rám."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!