Fellaini nem bánta meg a döntését

Marouane Fellaini megerõsítette, hogy az Arsenal csapata is szerette volna leigazolni õt.


A 25 éves belga középpályás 27,5 millió font ellenében igazolt a Manchester Unitedhez, miután ez volt az egyetlen jelentõs ajánlat a nyár során.

 
Annak ellenére, hogy az Arsenal top formában van és jelenleg a United elõtt helyezkednek el a bajnokságban, Fellaini nem bánta meg, hogy a Vörös Ördögöket választotta.
 
"Nem szeretnék mindent elmondani, ami a transzfer során történt" - mondta. "Minden az utolsó pillanatra maradt."
 
"Rengeteg pletykát hall az ember az átigazolási idõszakban, de sohasem tudhatod, hogy mi igaz és mi nem. De azzal végig tisztában voltam, hogy David Moyes érdeklõdik irántam."
 
 
"A Chelsea-t illetõen nem tudok semmirõl. Az Arsenal viszont tényleg megkeresett, de a Manchester Unitednek sikerült meggyõzni engem."
 
Fellaini elmondta, nem utasíthatta el az ajánlatot, hogy újra David Moyes-szal dolgozhasson.
 
"David Moyes bizalmat szavazott nekem" - mondta.
 
"Amikor nehézségeim voltak az Evertonnál, mindenben segített és támogatott engem. Mindent megtett annak érdekében, hogy jó játékossá válhassak. Sok kritikát kaptam, és senki sem tudta, hogy ki vagyok. De a sok munkának köszönhetõen sikerült. Ezért lehetek most itt a Manchester Unitedben."
 
"Nem áll szándékomban Scholes-t, Carrick-et vagy bárki mást helyettesíteni. A saját játékomat próbálom játszani. Ez jelen pillanatban nem egyszerû, de sikerülni fog."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!