Anders: Adnan lenyûgözött

Anders Lindegaard elismerte, a Norwich ellen több szemkápráztató produkció fontosabb volt, mint az õ visszatérése. Különösen Adnan Januzaj teljesítményét emelte ki a kapus.


A dán hálóõr David Moyes irányítása alatt elsõ alkalommal lépett pályára a Norwich City elleni Capital One Cup találkozó alkalmával és bár a 4-0-ra végzõdõ összecsapáson gólt sem kapott, elfogadja, hogy ez egy könnyed gyõzelem volt.

"A Norwich-nak nem sok kapuralövése volt, nem voltam nagyon elfoglalt" - mondta Lindegaard. "Úgy vélem, a kezdõ sípszótól a lefújásig kézben tartottuk a meccset. Egy jó mérkõzést játszottunk és elégedettek vagyunk, hogy a következõ körbe jutottunk."

"Nem érzek különbséget ezen sorozat és a Premier League vagy a Bajnokok Ligája között, mindig ugyanúgy közelítjük meg a meccseket. A Unitednél mindig, minden sorozatot meg akarnak nyerni, amiben csak részt vesznek, minden találkozón gyõzni akarunk."

Anders úgy érzi, ez a produkció minden visszatérõ játékos számára fontos volt, olyanoknak, akik eddig a legtöbb mérkõzést csak a padról nézhették - beleértve saját magát is. De ami igazán megragadta a kapus tekintetét, az Adnan Januzaj teljesítménye volt, aki a United legutóbbi öt mérkõzésébõl négyen a pályán lehetett.

 


"Nagy szép látni, Adnan mennyire nagyszerû" - mondta Lindegaard az MUTV-nek. "Az egész United szellemiségnek reményt ad, egy fiatal srác az akadémiáról feljut az elsõ csapatba. Teljesen fantasztikus, amit csinál. Láthattad, milyen hatással volt, nem csak a mai napon, de máskor is."

"Adnan egy pimasz srác a pályán és azon kívül is. Nagyon kiegensúlyozott személyiségnek tûnik, amit öröm látni egy 18 éves fiútól. Úgy játszik, mintha már 200 Premier League mérkõzésen szerepelt volna. Le vagyok nyûgözve."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!