Round örül a jó teljesítménynek

David Moyes segítõje, Steve Round úgy gondolja, a Ligakupa negyedik fordulójában elért Norwich City elleni gyõzelem fantasztikus volt.


A Vörös Ördögök Javier Hernandez duplájának, valamint Jones és Fabio góljainak köszönhetõen magabiztosan jutottak a Capital One Cup legjobb nyolc csapata közé.

 
"Elképesztõ gyõzelem volt" - mondta Round a MUTV-nek. "Nagyon elégedett vagyok. Négy gólt szerezni az Old Traffordon mindig különleges érzés és ez nagyszerû volt azon fiatal játékosok számára, akik ma tapasztalatot tudtak szerezni egy jó Norwich ellen."
 
"Nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményünkkel és örülök, hogy sikerült így megcsinálnunk."
 
Round meg van gyõzõdve róla, hogy egy kis szerencsével most már jönni fognak a gólok és úgy gondolja, rengeteg pozitívuma volt az estének - nem utolsó sorban Januzaj és Zaha teljesítménye.
 
 
"Nem mondhatni, hogy túl szerencsések lettünk volna az utóbbi pár mérkõzésen" - folytatta. "Próbálkoztunk, de nem jött össze. Most úgy gondolom, hogy sikerülhet szép gólokat szereznünk a továbbiakban is, mert a képességünk meg van rá, és egy elég gólerõs keretünk van."
 
"Elégedett voltam azzal, hogy Zaha kezdett ma és ahogyan játszott a többi fiatalabb játékossal egyetemben, mint Tom (Cleverley) és természetesen Adnan, aki minden meccsen egyre jobb."
 
"Ashley is jól játszott, ezért õ is dicséretet érdemel. Keményen dolgozott az edzéseken, hogy visszanyerje régi formáját és készen álljon a játékra. Kiváló volt ma este."
 
"Nagy versengés van a helyekért csapaton belül, mivel nagyon erõs keretünk van, ami a mai teljesítményen is látszik. Kilenc helyen változtattunk, és mégis nagyszerûek voltunk. Ez jó jel lehet a jövõre nézve."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!