Chicha meggyõzte a szurkolókat

Javier Hernandez lett a Norwich City elleni Ligakupa mérkõzés legjobbja a ManUtd.com-on és a hivatalos Twitter oldalon szavazók döntése alapján.


Chicharito a szavazatok 50%-át gyûjtötte be, miután a csatár ott folytatta, ahol a Stoke elleni mérkõzésen szerzett vezetõ góljával abbahagyta.

 
Hernandez egy büntetõt értékesített a 20. perc után, majd a második félidõ elején ismét sikerült betalálnia. Habár jogosan aggatták rá a 'szupercsere' becenevet, mai játékával és góljaival bebizonyította, hogy képes a maximumot nyújtani az elsõ sípszótól az utolsóig.
 
Adnan Januzajnak - aki nagyszerûen játszott klasszikus irányítóként a Kanárik ellen - a szavazatok 41%-át sikerült bezsebelnie, a maradék 9% pedig Alex Büttneré lett.
 
 
Steve Round el volt ragadtatva Chicha teljesítményétõl, miután a játékos kivárva, hogy megkapja a lehetõséget, kegyetlenül kihasználta azt a bizonyításra.
 
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen erõs személyisége van. Egyáltalán nem lehetett feszültnek látni, még akkor sem, amikor nem kapott lehetõséget" - mondta. "Minden alkalmat kihasznál a bizonyításra. Nagyszerûen dolgozik az edzéseken és szeret gólokat szerezni. Türelemmel várt, amíg megkapja a lehetõséget. Most megkapta, és ki is használta ezt."
 
Az ex-Vörös Ördög Henning Berg így nyilatkozott a három játékosról a MUTV-nek:
 
"Adnan és Chicharito fantasztikusak voltak és Alex is nagyon jól játszott. Azért említem meg õt is, mert nagyszerû látni egy tehetséges fiatal srácot a pályán, aki ennyire támadó szellemû."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!