Young több lehetõségben bízik

A United szélsõje, Ashley Young bízik abban, hogy sikerült jó hatást gyakorolnia David Moyes-ra a kedd esti, Norwich City elleni Ligakupa siker alatt.


Az angol válogatott játékos az egész meccsen nagy fenyegetést jelentett a Kanárikra a bal szélen és a találkozó után az MUTV-nek arról beszélt, reménykedik abban, hogy valamilyen szinten sikerült megerõsítenie helyét a csapatban, amivel a szombati, Fulham elleni bajnokin is szerephez juthatna.

"A Manchester City elleni mérkõzés óta nem játszottam, így már vártam az idõmet, a lehetõséget arra, hogy lenyûgözhessem a menedzsert" - mondta a szélsõ. "Úgy érzem, sikerült ez ma este, élveztem a meccset, de majd meglátjuk, miként gondolkozik a menedzser a hétvégi csapatösszeállításról."

 


A United 18-asa remek teljesítménye ellenére is ellenállásba ütközhet a rendszeres szereplésért folyó harcában, hiszen tehetségek sora áll David Moyes rendelkezésére azon a poszton.

"Amikor olyan játékosok remekelnek, akik eddig kevés lehetõséget kaptak, akkor látható, milyen bõ a keretünk. Nagyszerû teljesítmény volt, mindenki tette a dolgát, négy gólt lõttünk és nagyon örülünk ennek."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!