Round Januzaj-t és Zaha-t méltatja

Steve Round szerint Adnan Januzaj az összes támadó poszton képes megállni a helyét, és elmondta, milyen nagy hatással volt rá az ifjú belga teljesítménye, amit klasszikus irányítóként nyújtott.


A tizennyolc éves játékos élképesztõ játékkal robbant be az elsõ csapatba az idei szezonban kezdetben balszélsõként, majd folyamatosan váltogatva a pozícióját a két szél között, a Norwich ellen pedig bebizonyította, hogy ugyanilyen hatásos tud lenni a csatár mögött is.

 
Az edzõi stáb tagjai napról napra egyre jobban felfedezik a tehetségét és próbálják meghatározni a legmegfelelõbb posztot számára, de Round szerint nem kell elsietni.
 
"Adnan egyre csak jobb lesz" - mondta Round a mérkõzés után. "Mindkét szélen és irányítóként is tökéletesen teljesít. És ha megkérdezed a tartalékok edzõjét [Warren Joyce], õ megmondja, hogy csatárként érezte a legjobbnak. Legtöbbször középcsatárként játszott a tartalékoknál. Vagyis mind a négy támadó poszton maradandót tud alkotni."
 
"Egy ilyen fiatal játékosnál, mint Adnan, annyit tehetünk, hogy megpróbálunk annyi tapasztalatot adni neki, amennyit csak tudunk, és megfigyeljük õt számos különbözõ poszton, valamint ötleteket adunk neki, hogy hogyan lehetne mégjobb a játéka."
 
 
Wilfried Zaha ugyan még csak a második szereplésén van túl az elsõ csapatban, Round õt sem hagyta dicsérõ szavak nélkül.
 
"Nagyon elégedett voltam Zaha játékával is" - tette hozzá. "Egy kicsit elfáradt a végére, ezért lecseréltük, de végig magabiztos volt, és megtapasztalta, hogy milyen egy gyõzelem az Old Trafford-on."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!