Ghoulamért harcol a United és a Milan

A St.Étienne védõje, Faouzi Ghoulam bevallotta, hízelgõ számára az, hogy szóba hozták õt a Manchester Uniteddel és az AC Milannal.


Francia lapok arról írtak, hogy a 22 esztendõs játékos Patrice Evra helyére kerülhet az Old Traffordon, míg az olasz Tuttosport információja szerint a játékos az AC Milan januári kiszemeltjei között szerepel.

A nyári átigazolási idõszak során a St.Étienne tárgyalásokat folytatott a Liverpoollal, a Queens Park Rangers-szel, valamint a Serie A-ban szereplõ Torino együttesével is a bal bekk játékjogáról. Az üzlet azonban elmaradt, Ghoulam pedig arra koncentrált, hogy minden tõle telhetõt megtegyen jelenlegi csapatáért, mely jelenleg a francia élvonal hetedik helyén áll.

"Szeretném itt befejezni a szezont, nagyon nehéz idõszakom volt nyáron a torinói ügy miatt" - mondta Faouzi a Sky Sports-nak.

"Azonban a labdarúgásban gyorsan mennek a dolgok, soha nem tudhatod, mi következik."

 


"Manchester United? Mindig hízelgõ, ha ilyen nagy klubbal hoznak szóba, de nem akarok álmodozni, a valóság az, hogy 100%-ot beleadok a St.Étienne-ért és majd meglátjuk, mi történik."

Ghoulam - aki hét évesen csatlakozott a Saint-Étienne-hez - csapata legutóbbi hét meccsén végig a pályán volt és a Marseille ellen szeptemberben megszerezte idei elsõ találatát is, amikor tizenegyesbõl vette be az ellenfél kapuját. 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!