Moyes tanácsa Januzajnak

David Moyes szerint Adnan Januzajnak nem kell több védelem a játékvezetõk részérõl még annak ellenére sem, hogy a Fulham elleni mérkõzés végére egy kicsit elszabadultak az indulatok.


 A fiatal tehetség már félig a földön feküdve próbálta megtartani a labdát, amikor Sascha Riether taposott rá a lábára. Lee Probert játékvezetõ azonnal közbeavatkozott, és megpróbálta lecsillapítani a kedélyeket, amit az eset váltott ki a játékosokból.

 
Januzaj mellett Fellaini is felháborodott az eseten, aki rögtön védelmébe vette az ifjú belgát, ennek ellenére Moyes azt szeretné, ha Januzaj továbbra is a játékával tartaná rettegésben az ellenfeleket.
 
"Nem fogunk nagyobb védelmet követelni neki. Azt szeretnénk, hogy ne kerüljön könnyen a földre, és mindig felkeljen" - mondta Moyes a MUTV-nek.
 
 
"Elmondtuk neki hogy nem szeretnénk, ha könnyen elesne és hogy mindig menjen tovább, mert kiváló az egyensúlyérzéke és óriási tehetsége van."
 
"Egy párszor elõfordult, hogy szabálytalankodtak ellene, de nem fújták be. Csak azt szeretnénk, ha észrevennék az emberek, hogy õ egy igazán becsületes srác, aki nem keresi az alkalmat arra, hogy elessen. Ha szabálytalankodnak ellene és nem fújják be, csak tovább kell mennie, vissza kell szereznie a labdát, és tovább játszani a képességei szerint."
 
A menedzser azt is elmondta, hogy nem látta tisztán a meccs végén történt incidensüket Rietherrel.
 
"Nem volt jó rálátásom, így errõl semmit nem tudok mondani" - tette hozzá.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!