Vela figyelmezteti Hernandezt jövõjét illetõen

Carlos Vela szerint Javier Hernandeznek el kell gondolkoznia jövõjét illetõen, ha nem kap folyamatos játéklehetõséget, és közölte a Manchester Uniteddel, hogy a top klubok sorban állnak honfitársa kegyeiért.


Vela nagyon jól ismeri Hernandezt, emellett pedig jövõ kedden ismételten egymással nézhetnek farkasszemet, amikor a Manchester United a Real Sociedad otthonába látogat a Bajnokok Ligájában.

 

Az egykori Arsenal játékos megvan róla gyõzõdve, hogy Hernandez minden képességgel rendelkezik ahhoz, hogy tündököljön az Old Traffordon, de szerinte talán el kellene gondolkodnia a váltáson, ha továbbra is csak sokadik megoldásként számolnak vele a csatársorban.

 

"Javier jó barátom - remélem rengeteg lehetõséget kap majd a Manchester Unitedben az idei szezonban" - kezdte Vela a The People magazinnak, aki 7 évet töltött el Londonban az Ágyúsoknál, anélkül, hogy bármikor is stabil játékosnak vallhatta volna magát.

 

"Õ az egyik legjobb befejezõcsatár Angliában, aki megérdemli, hogy bizonyíthasson az új menedzser kezei alatt is."

 

"Ha állandó játéklehetõséget kap, akkor gólokat szerez, úgyhogy nem igazán értem, hogy egy ilyen kvalitású játékos hogyan nem játszik több mérkõzésen."

 

"A játékosok mindig a legnagyobb kluboknál akarnak sikereket elérni - de ha nem kapja meg a lehetõséget, akkor más nagy csapatok várnak rá Angliában és Európában is, hogy náluk kamatoztassa képességeit."

 

 

A Real Sociedad jelen pillanatban a Bajnokok Ligája A-csoportjának utolsó helyén szerénykedik, miután mindhárom eddigi mérkõzésüket elveszítették, és bár Vela tudja, hogy innen már nagyon kevés esélyük mutatkozik a továbbjutás kivívására, a United skalpját azért szívesen begyûjtené.

 

"Tartozunk annyival a szurkolóinknak, hogy egy jó eredményt érünk el otthon, a Manchester United legyõzése pedig ugyanolyan sokat jelentene számukra, mint nekünk" - tette hozzá.

 

"Megértettük, hogy a továbbjutás esélye gyakorlatilag egyenlõ a lehetetlennel, de egy olyan csapat legyõzése, mint a United, sokat lendíthetne a szezonunkon."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!