Moyes: Januzaj készen áll a BL szereplésre

David Moyes úgy gondolja, semmi sem szól az ellen, hogy a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhasson a fiatal belga, de azt is hozzátette, hogy óvatosan fog bánni vele.


 Miután az UEFA Youth League-ben regisztrálva lett, az ígéretes támadó már a BL keretnek is a tagja lehet, ugyanis szerepelt a klub B listáján. A Real Sociedad elleni hazai mérkõzésen már helyett kapott a padon, és Moyes elmondta, hogy idegenben is számol vele.

 
"Készen áll arra, hogy játsszon a Bajnokok Ligájában" - mondta Moyes. "Semmi problémája nincs már ezzel. Megpróbáljuk a megfelelõ sebességgel beépíteni õt. Nem fáradt és nem látunk semmi kifogást ez ellen, szóval továbbra is használni fogjuk õt és a keretben lesz."
 
 
Rengeteg vita van arról, hogy melyik lehet a legjobb poszt számára, de a menedzser boldog, hogy ugyanolyan jól teljesített a Norwich ellen - és a Fulham ellen a második félidõben - irányítóként, mint amilyen jó benyomást tud kelteni a széleken szerepelve is.
 
"Én magam úgy gondolom, hogy klasszikus irányítóként a legjobb, de amíg fiatal, addig nagy lehetõség van benne a szélsõ posztokon is" - tette hozzá Moyes. "Óriási adottsága, hogy képes számos helyen jól játszani. Nem sietem el irányítóként játszatni. Rajta akarom tartani a szememet, és szeretném ha fegyelmezetten csinálná azt, amit csinál."
 
"Nagyon jó munkát végez a fiú, és bármilyen feladatot adunk neki, azt megcsinálja. Nagyszerû tehetség. Nem szeretnék túl nagy elvárásokat a vállára tenni, ezért nyilván lesznek olyan alkalmak az év során, amikor nem fog játszani, de õ valami olyasmit tud, és olyan képességekkel rendelkezik, amit nagyon rég láttam már."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!