De Gea boldog hazatérésben bízik

David De Gea tudja, kedden megszerzett három pont minden bizonnyal továbbjutást érne a Unitednek a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, ám figyelmeztet, a gyõzelem nem jön könnyen a bátor Sociedad otthonában.


A legutóbbi körben egy korai öngóllal a Vörös Ördögök legyõzték a baszk klubot az Old Traffordon, amely hazai pályán legutóbb az Almeriát (3-0) és az Osasunát (5-0) is legyõzte, miközben idegenben 2-2-es döntetlent ért el a Real Valladolid ellen.

De Gea korábban már játszott az Anoeta Stadiumban, még amikor az Atletico Madrid kapusa volt és nagyon várja, hogy ismét pályára lépjen ebben a stadionban.

"Nagyon várom már a mérkõzést" - mondta David a ManUtd.com-nak. "Nagyszerû stadion ez és San Sebastian egy nagyon különleges város. Úgy vélem, a szurkolóik csodás hangulatot teremtenek majd, így élvezetes játéknak kell lennie."

"Mindig remek élmény visszatérni Spanyolországba és természetesen a Manchester United mezének viselése nagyon büszkévé tesz. Játszottam már Spanyolországban a Uniteddel a Madrid és a Bilbao ellen, nagyon különleges mérkõzések voltak ezek."

 


A Sociedad három mérkõzés után még nulla ponttal áll az A-csoport utolsó helyén, De Gea azonban tudja, a gyõzelem nincs borítékolva. Jagoba Arrasate ugyanis veretlen négy bajnoki során és legutóbb ötöt hintett, miközben egy gólt sem kapott.

"Nyerni akarunk kedden és továbbra is folytatni akarjuk azt a jó formát, amit eddig Európában mutattunk. Tudjuk, ha gyõzünk, fél lábbal már a kieséses szakaszban vagyunk, de ez nem lesz könnyû. A Real Sociedad erõs csapat, ezt megmutatták az Old Traffordon és hazai pályán, saját drukkereik elõtt még erõsebbek lesznek."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!