Buffon véget vetett a találgatásoknak

Gianluigi Buffon egyértelmûen kijelentette, nem áll szándékában elhagyni a Juventust és a közeljövõben biztos nem lesz a Manchester United kapusa.


A torinói sztárklub csapatkapitányával és jövõjével kapcsolatban már régóta vetõdnek fel kérdések és pletykák, melyek szerint többek között a Manchester United is szívesen látná soraiban az olaszt.

A világbajnok ezzel ellentétben azonban továbbra is ragaszkodik álláspontjához, miszerint minden elképzelése az, hogy Torinóban folytatja pályafutását és marad a Delle Alpiban azzal az egyetlen jövõbeni céllal, hogy hozzásegítse csapatát a Serie A bajnoki címéhez.

 

http://img801.imageshack.us/img801/9634/gianluigibuffonjuventus.jpg


"Nincs szándékomban elhagyni a Juventust" - mondta a 32 éves játékos a Gazzetta dello Sportnak.

"Jól érzem magam itt és a szerzõdésemmel sincsenek kivetnivalóim. Szeretném tiszteletben tartani a kontraktusomat és kitölteni azt 2013-ig. Aztán meglátjuk, hogy milyen lehetõségek adódnak a hosszabbításra."

"Manchester United? Egy nagyszerû csapat, szembetalálkoztam már velük párszor és elég rossz emlékeim vannak velük kapcsolatban, de semmi több" - utalt Buffon arra, hogy sem õ, sem a Juventus nem áll kapcsolatban a Vörös Ördögökkel esetleges leigazolását illetõen.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!