Giggs bizakodik

Habár Ryan Giggs csalódott amiatt, hogy nem sikerült gyõzniük ma este a Real Sociedad elleni BL mérkõzésen, ennek ellenére továbbra is bizakodó maradt a továbbjutást illetõen.


 A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult, de a Vörös Ördögöknek talán nem volt elég szerencséjük, hogy megnyerjék a meccset. A Manchester United többet birtokolta a labdát, Robin van Persie pedig kétszer is csak a kapufát tudta eltalálni, második alkalommal ráadásul tizenegyesbõl.

 
Az A csoport másik mérkõzésén - a Shakhtar Donetsk és a Bayer Leverkusen összecsapásán - sem született gól, így a United maradt a csoportelsõ. Giggs hisz a csapattársaiban, és biztos benne, hogy képesek lesznek kiharcolni a továbbjutást.
 
 
"Azt hiszem irányításunk alatt tartottuk a mérkõzést ma este. Volt két-három nagyszerû helyzetünk és talán nyernünk kellett volna" - mondta Giggs az ITV Sport-nak. "Elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel, viszont csalódottak vagyunk, amiért nem sikerült begyûjteni a három pontot."
 
"Ha képes vagy megnyerni a hazai meccseket, és idegenbõl legalább egy ponttal távozni, az általában továbbjutást jelent. Jelenleg ez a célunk, és remélhetõleg végre is tudjuk hajtani."
 
"Ez akarjuk most megvalósítani. Még két mérkõzést kell majd játszani, és mi készen állunk a feladatra. A Shakhtarral is és a Leverkusennel is játszottunk már, így tudjuk mire kell odafigyelnünk, és magabiztosak vagyunk a továbbjutást illetõen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!