Már az Unilever is a szponzorok között

Az Unilever és a Manchester United egy hároméves regionális szponzori megállapodást jelentett be Dél-Kelet Ázsiára vonatkozóan.


Az új egyezség értelmében az Unilever lett a klub hivatalos ápolási és tisztasági partnere kilenc alábbi országban: Szingapúr, Malajzia, Indonézia, Vietnám, Fülöp-szigetek, Thaiföld, Kambodzsa, Laosz és Mianmar. Így mostantól az Unilever számos népszerû terméke ebben a szegmensben (mint a Clear, az Omo és a Rexona) a Manchester United címerével ellátott csomagolásban fog megjelenni.

 

Peter ter Kulve, az Unilever Dél-Kelet Ázsia és "Ausztrálázsia" elnöke elmondása szerint a Manchester Uniteddel kötött partneri megállapodás történelmi jelentõségû a cégük számára.

 

"A Manchester United a világ egyik legikonikusabb futball klubja, amely hihetetlenül lelkes szurkolótáborral rendelkezik Dél-Kelet Ázsiában. Ez az elsõ alkalom, hogy az Unilever ilyen súlyú partneri megállapodást köt a térségben, lefedve kilenc hihetetlenül gyorsan fejlõdõ piacot."

 

 

"Mind az Unilever, mind a Manchester United osztozik abban a közös hitben, amely a fizikai aktivitás fontosságát hirdeti. Ezen a partneri megállapodáson keresztül eljuttathatjuk a Manchester United Soccer Schools szellemiségét az általunk lefedett országok közösségeihez, így biztatva nem csak a gyerekeket, de a szüleiket is, hogy a kinti játék jó dolog, és fontos szempont az egészség, a jólét és a jövõbeli fejlõdés kapcsán."

 

A Manchester United Csoport vezérigazgatója, Richard Arnold így kommentálta az eseményt:

"Ez egy nagyon izgalmas együttmûködés a Manchester United számára, és nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen erõteljes és jól ismert márkával alkothatunk mostantól közösséget. Az ápolási és tisztasági termékek piacán nagy portfóliója biztosítja számunkra, hogy az együttmûködésünk több mint 130 millió szurkolóknhoz juthat el, akik az általuk lefedett országokból követnek minket, és válhat ezzel szorosabbá kapcsolatunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!